2777
2789
سخت نگیر هر طوری دوست دازی زندگی کن 

سخت نمیگیرم کوچکترین چیزاپول میخواد ک نیست

خسته شدم انقد شنیدم پدل نیست انقد خواسته هام سرکوب شده

توروجدت لایکم نکن مرسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سخت نمیگیرم کوچکترین چیزاپول میخواد ک نیست خسته شدم انقد شنیدم پدل نیست انقد خواسته هام سرکوب شده

جذبش کن پولو هیچکدوم‌از ما نمیوونیم‌چجوری باید ثروت و جذب کرد ولی اینو بدون که رمز این‌کار یه جایی تو طرز فکر ماس 

جذبش کن پولو هیچکدوم‌از ما نمیوونیم‌چجوری باید ثروت و جذب کرد ولی اینو بدون که رمز این‌کار یه جایی ت ...

ی زمانی ازقانون جذب استفاده میکردم انقدذهنم نه شنیده از همسرم ک پول نیس دگ نمیتونم کنترل داشته باشم روافکارم

توروجدت لایکم نکن مرسی
اخخخ گفتی 

اره همین‌گریه هاست که غم و غصه رو جذب میکنه خودتو دوس داشته باش عاشق خودت باش خودتو لایق بهترینها بدون و بهش ایمان‌داشته باش ببینم کدوم‌قدرتی میخاد جلوی پیشرفتتو بگیره

ی زمانی ازقانون جذب استفاده میکردم انقدذهنم نه شنیده از همسرم ک پول نیس دگ نمیتونم کنترل داشته باشم ...

نه رو از خودت نسنو ممیتونم و ممیشه و ... از طرف خودت شوهرت موجود ضعیفیه ولش کن بحال خودش اون جای رشد نداره

اره همین‌گریه هاست که غم و غصه رو جذب میکنه خودتو دوس داشته باش عاشق خودت باش خودتو لایق بهترینها بد ...

تواین شرایط فعلیم خیلی سخته برام این طرز فکروپیش بگیرم ولی چاره ایی نیس باید تمام تلاشمو بکنم حق باشماست

توروجدت لایکم نکن مرسی
نه كات نكردم ولي به نظرم رابطه اي ك الان توشم بدرد هيچي نميخوره كه همه چي فقط از طرف من باشه محبت زن ...

پس کات کن بنظرم این ادم ادم زندگی تونیس کسه دگ جای دگ منتظرته

توروجدت لایکم نکن مرسی