2777
2789
بهم بگو افرین منو همسرم کی خونه میخریم؟؟؟

اینو دیگه از روحانی بپرس خواهر من با این گرونی هاااا کی میتونه بگه 🤦‍♀️ ایشالا به زودی هیچی به ذهنم نیومد بگمت 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
بهم بگو افرین منو همسرم کی خونه میخریم؟؟؟

محمد بیاد بابک میفهمه

💚اللهم عجل الویک الفرج💚 ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍(اینم برای اونایی که اعتقاد ندارن بله ۹۹/۹/۹براتون ریدن)😂😂😂اگه امکانش هست برای گره گشایی مشکلاتم برام صلوات بفرستین❤اینم میگذرد غمی نیست😔(خدایا مواظب رفیقم باش برام خیلی عزیزه)شروع رژیم کالری شماری با دوستانه خوبم😍ممنون از یاسی جونم شروع رژیم از۹۹/۸/۳۰ با وزن۸۰ کیلوهدف اول:۷۵ هدف دوم:۷۰ هدف سوم:۶۵ هدف چهارم :۶۰😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=157660751]این ماه باردار میشم؟[/QUOT

نه

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
عزیزم پیشگو نیستم ک😂درباره موضوعی ک از قبل اطلاع داشته باشم نحوه انجامش رو حدس میزنم

والا خود پیشگو ها هم ۵۰ ۵۰ میگن 🤣

منو بگو 😀 دربارهی خصوصیاتم ؟ اون رشته ای رو که میخام میارم ؟ کی ازدواج میکنم ؟ کسی که دوسش دارم ...

عزیزمم درس بخون رشته مورد نظر قبول میشی 

در صورت داشتن خواستگار ازدواج هم میکنی 

🤣🤣

والا غلط کردم گفتم من 🥴🥴🥴🥴 من در مورد جنسیت خوشم اومد گفتم 

این چیزا رو بنده خدا از کجا بدونه