2777
2789
عنوان

چیکارکنم؟

121 بازدید | 19 پست

پدرشوهرم دوتا خونه داشت یکیشو داده پسرش بشینه یعنی ما بشینیم همسرم تک پسره وفقط یه خواهر داره پدرشوهرم هروقت میادخونمون کل خونه رو میگرده در اتاقارو هم میبندم بازم دروباز میکنه میره میگرده بابا شاید من لباس زیر دارم اونجا یچیز خصوصی دارم اصلا این چیزا حالیش نیس که خونه فرد تازه ازدواج کرده رو نمیگردن چهارساله مشکل دارم باهاش سر این قضیه حتی تا کشو لباس زیرامم باز میکنه میگرده چون خونه بنام اونه باید همه جارو وارسی کنه خسته شدم دیگه

انتظار تو شیرین تر از قنده آرام جان مادر  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدرشوهر منم نرمال نیس

تو خونش میشینیم یکدفعه کلید میندازه میاد تو 

هرچیم میگیم فایده نداردیک دفعه جاتون خالی دراز کشیده بودم همسری هم روپام نشسته بود میخاس کار زشت کنه یک دفعه صدای در اومد یک متر جفتمون پریدیم هوا 

پنج دقه دیرتر می‌رسید خیلی ناجور میشد  

دیگه کشو لباسا که به نام اون نیست به همسرت بگو به مادرش بگه که به پدرشوهرتون بگه این کار درست نیست

مادرشوهرم فوت کرده همسر دوم گرفته بااونم میونم جوری نیست بگم

یعنی چی،خوب باهاش صحبت کن،اختیارخونه روداره،دیگه اختیاروسایلهای خونه روکه نداره.

حرف تو گوشش نمیره دعوا میکنه دادوقال راه میندازه شوهرمم میگه سربه سرش نذار میندازتمون بیرون

پدرشوهر منم نرمال نیس تو خونش میشینیم یکدفعه کلید میندازه میاد تو  هرچیم میگیم فایده نداردیک ...

از دست این مردای بی فرهنگ زندگی راحت نداریم😞