2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😔 گاهی وقتا برام سوال میشع تو این دنیا دل کیو شکوندم اخع مگع چرا خدا پس اینکارو میکنع؟

چرا چند سالته مجردی 

بلاخره یه جا ازم امضا خواستن این موفیقت و مدیونتون هستم 😭😭💪🏻💪🏻
😔 گاهی وقتا برام سوال میشع تو این دنیا دل کیو شکوندم اخع مگع چرا خدا پس اینکارو میکنع؟

دقیقا سوال منم هست نمیدونم دارم چوب کدوم اشتباهمو میخورم 

اصن ټ خوبے*ت جلو... مآ پشتیم... ولے مسیرے کع میرے گرگاشو مآ کشتیم..🌵👑😭🔫
😔 ربطی بع ارزونیش ندارع

برای تو هم نداشته باشه بازم نذار کسی ازت سو استفاده کنه اگه براش کادو گرون بخری خیال برش میداره برات طاقچه بالا میذاره عزیزم..وابسته نشو شاید قصدش جدی نباشه

برای تو هم نداشته باشه بازم نذار کسی ازت سو استفاده کنه اگه براش کادو گرون بخری خیال برش میداره برات ...

میدونم قصدش جدی نی ولی چجوری انقد زود براش سادع شدم؟چجوریع یع ادم میتونع اون همع خاطرع رو انقد زود فراموش کنع؟چجوریع ادم انقد دل سنگ اخع؟😭😭😭

👻✨🍂
میدونم قصدش جدی نی ولی چجوری انقد زود براش سادع شدم؟چجوریع یع ادم میتونع اون همع خاطرع رو انقد زود ف ...

یه چیزی بگم واقعیت کامله وقتی یهدختر و پسر از هم جدابشن روزای اول دختره دلتنگ و.اذیت میشه بعد فراموش میکنه پسره روزای اول عادی ولی کم کم دلتنگ میشه و می خواد دوباره رابطه برقرار کنه

یه چیزی بگم واقعیت کامله وقتی یهدختر و پسر از هم جدابشن روزای اول دختره دلتنگ و.اذیت میشه بعد فراموش ...

الان شیش ساعت از اخرین حرفامون گذشتع نع میتونم بخوابم نع چیزی بخورم 😭😭😭 حتی کارم نمیتونم بکنم

👻✨🍂