2777
2789
عنوان

ترکییییییییید 😂😂😂😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 29 پست
دوستِ ترکیده کِه بود و چه کرد؟

با رسم شکل نشان دهید 😀

به سه چیز تکیه نکن:  غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با   غرور می‌بازد ،با عشق میمیرد.      .دکتر علی شریعتی.             جانم فدای ایران 🇮🇷

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

حتما فکرکردن مجازی میتونه کرونا رو انتقال بده 🙈 والا دلایل همین قدر الکی

نه اونجوري نبود 

احتمالا قطع شده

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

15 سال، دانش آموز😁😂

😂😂به حق همین بعد از ظهر کلی درس دارم ولی میام نینی سایت وضعیتم خرابه خراااااب 😂😱😱😱😱😰😰😂😂

به سه چیز تکیه نکن:  غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با   غرور می‌بازد ،با عشق میمیرد.      .دکتر علی شریعتی.             جانم فدای ایران 🇮🇷
تو نترکی صلوات😁

الهم صلی علی محمد و آله محمد و عجل فرجهم 😀😂😁

ترکیده از دنیا نری صلوات

اللهم صلی علی محمد و آله محمد و عجل فرجهم 😂😂😀😀

جانی دپ عزیزم😀

جانی دپ اومد امروز باسیمکارت همسایشون 😂😂😂

می‌گما شوخی شوخی ،جدی جدی نترکم 🙄😶😑

😂😂به حق همین بعد از ظهر کلی درس دارم ولی میام نینی سایت وضعیتم خرابه خراااااب 😂😱😱😱😱😰😰😂😂

منم عین تو فقط یخورده اول کار مشقمو می نویسم😂

من یک دخترِمحجبه-چادری-خدایی-اهل نمازهستم که به هیجعنوانمذهب روقبول ندارم واصلامذهبی نیستم  
منم عین تو فقط یخورده اول کار مشقمو می نویسم😂

😂😂😂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز