2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر عالی.  میشه یکم بیشتر توضیح بدین؟

من رشتم بازرگانیه لیسانسم

میخوام برارشد بخونم انشالله سال دیگ کنکور بدم

از طرفیم شاغلم (کار های اداری و منابع انسانی یه شرکتو انجام میدم)

بعدشم ازینجا مستقیم میرم سرکار بعدی ک هم یه درامده کوچیکی داره(تو 15 روز گذشته 757تومن) و انشالله ک خوب یاد گرفتم برای خودم کار کنم

من رشتم بازرگانیه لیسانسم میخوام برارشد بخونم انشالله سال دیگ کنکور بدم از طرفیم شاغلم (کار های اد ...

واااااااااااای خوشبحالت. چقدر عالی. 

میشه بگی چه جوری پیدا کردی شغلتو؟ 

خب شما شغلتون چیه؟  شاید شغل شما یه ایده باشه برای یکی  یا یکی دررابطه با شغل شما یه سوا ...

من 2 تا شغل دارم یکی طراح داخلی ساختمون به صورت خصوصی نه اینکه شرکت داشته باشم یا استخدام باشم 

یکی هم طراحی صنعتی که به صورت دائمی توی کارخونه طراحی صنعتی انجام میدم 

رشته امم مرتبط با کاری که الان انجام میدم بوده 

و برای به دست آوردن این سمت توی کارخونه بیچاره شدم برای اثبات خودم یکسال بدون بیمه و حقوق کار کردم و از جیبم خوردم رفت و آمد و بنزین به خارج از تهران خیلی میشد ولی من کم نیاوردم 25 ساله بودم اون موقع ولی ادامه دادم بعد یکسال استخدام شدم و الان بعد 4 سال از استخدامم رسما بازوی کارخونه ام و اینم بگم تنها زن شاغل تو این کارخونه هستم!

ولی اگه اون اولش میگفتم حقوق نداره بیمه نداره پس نمیام الان اینجایی که هستم نبودم 

ايشالا درمان سرطان كشف بشه
من 2 تا شغل دارم یکی طراح داخلی ساختمون به صورت خصوصی نه اینکه شرکت داشته باشم یا استخدام باشم  ...

چقد عالی. خوشبحالتون. خیلی خوبه که انقد موفق هستین

شما چه جوری پیدا کردین شغلتونو؟ 

منظورم این هست که از طرف شخص خاصی یا دانشگاه؟ 

یکی از دوستای من دبیر زبان انگلیسی هستش. اونم هر یک ماه و یک هفته 5 میلیون درامدش هست. کل کلاساش خصو ...

یکی از دوستان من دانشجو امیرکبیر بود بعد تنها از شهرستان اومده بود تهران خونه گرفته بود زندگی میکرد

بعد آگهی داد که به بچه ها ریاضی یاد میده تو سوپری آگهیشو  گذاشت 

تقریبا تمام بچه  ها یمحلشاگردش شدن یکی میرفت یکی میومد 

کارشم خوب بود 

بعد دو سال یکماه رفت مسافرت چین روسیه ترکیه همه اشو با خرج خودش البته 4سال پیش و دلار 4 سال پیش

اونم اگه میترسید که تنهام نکنه کسی بهم آسیبی بزنه و دست رو دست میذاشتو خطر نمیکرد اینهمه وضعش خوب نمیشد 

الان که داره اپلای  میکنه از ایران بره ولی از فرصت پول درآوردن موقع درس خوندنش نگذشت

ايشالا درمان سرطان كشف بشه
یکی از دوستان من دانشجو امیرکبیر بود بعد تنها از شهرستان اومده بود تهران خونه گرفته بود زندگی میکرد ...

خوشبحالش 

من پارسال زیست تدریس می‌کردم و خیلی هم وضعم خوب بود. ولی امسال بخاطر کرونا دیگه نتونستم و بیکارم.