2777
2789
😍😍😍😘😘😘

به قران جدی گفتم اصلا قصد مسخره ندارم من خاک برسر سخترین کارم اینه که اب از تو یخچال بردارم بخورم(البته وقتی خدمتکار نباشه یا رفته باشه مرخصی واقعا من هیچی نیستم)

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بعد صورتتونو میشورید و خشک میکنید واز این خمیر روی پوست میزارین.. و اجازه میدین خشک بشه.. در طول این مدت حرف نزنین چروک میشین😁😁بعد ک خسک شد یهگعنی 15 دقیقه بعدش کمی رب خونگی بدون نمک میریزید توی ظرف و میمالید روی ماسک خشک شده از اب استفاده نکنیدبعد ب ارومی مایاژ دورانی با نوک انگشتا دور چشم دور لب و گونه.. این خمیر باعث میشه سلولای مرده پوست ب ارومی جدا بشن صورتتون برق میوفته تمیز و درخشان و نرم میشه. این کار ماساژ رو تا زماانی ک کل خمیر از صورتتون پاک بشه انجام بدین.. وبعد بشورین و از صورت ماهتون لذت ببرین

منو حال دلم💖
خب مگه پولداری بد که ناراحت میشین...خدااایاا

من ناراحت نشدم به خدا.اتفاقا خدا کنه شرایط طوری پیش بره که تمام جامعه وضع مالبیشون خوب بشه .منظورم اینکه (خودمو مثال میزنم نه دیگران) من بد بزرگ شدم من تنبل شدم و......من اگه یه روزی حمایت بابا ومامانم نباشه نمیتونم گلیم تودمو از اب بیرون بکشم ..

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز