مگه خدا نگفته با هرکی نشه ازدواج کرد محرمه؟مث مثلا ما دخترا با دایی و عمو نمیشه ازدواج کنیم خب پسراهم نمیتونن با دوتا خواهر همزمان ازدواج کنن دیگه ولی باز نامحرمه ینی من میگم تا وقتی ک با خواهرش ازدواج کرده خواهرخانومش محرمش باید باشه یا نه؟این سوال خیلی تو سرمه
خدایا شکرت🙏 ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم. 👇🏻👇🏻👇🏻 👨👩👧 بدن پس از زایمان عزیز من! اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم. تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید. تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!! تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی... تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
فروردین ۱۴۰۰ تست ژنتیک دادم شهریور جوابش اومد ۸ تا جهش تو ژن هام بود حالا از همسرم تست گرفتن انشالله که اون سالم باشه و مشکلی پیش نیاد ۴ ماه دیگه جواب آزمایشش میاد برام دعا کنید ❤❤ من ته تغاری پاییزم 😍😍👸🍂🍂 به رنگ رژم💄💄 گیر نده ..تو از سیاست های زنانه بی خبری... زن ها پای مهمترین داشته هایشان را با رژ لب سرخ امضا میکنند..💋💋💋.❤❤❤❤
نه عزیزم محرم نیست و البته اگه جنبه ی دینی ش رو میخوای ولی جنبه اجتماعی اگه بخوای همه محرمن جز خدا چون جلوی بقیه همه بی حجاب سرنماز که وایمیستن همه چادری ومحجبه میشن
محرم و نامحرم و بیخیال لباسی بپوش ک شانت حفظ بشه تاپ جلوی شوهر خواهر آخه؟ 🙁
حتما تو دلش گفته ژووووون
اسی اینو بدون که خواهرتم راضی نیست آنقدر راحتی
اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ