2777
2789

هرسال در چنین ایامی عاشقان امام حسین علیه السلام آماده سفر اربعین و عرض ارادت به آستان حضرت حسین می‌شدند.

هرکس هرچه داشت و هرگونه می‌توانست  عرض ارادت میکرد. موكبها بر‌پا می‌شد و خادمان آستان آل الله آماده خدمت.

پس‌اندازهای یک سال را خرج زیارت اربعین می‌کردیم و گروهی از بین ما سخاوتمندانه افراد کم بضاعت را راهی زیارت می‌کردند و گروهی به دوستان و عاشقان زیارت اربعین قرض الحسنه می‌دادند.

اینک در حسرت آن مسیر و آن دلدادگی هاو عرض ارادتها و محبتها هستیم و به دنبال چاره ای برای تقرب به آستان دوست....

بیایید با توجه به شرایط بد اقتصادی امسال هزینه این سفر روحانی را به دو صورت قرض الحسنه و بلاعوض در امر دارو و درمان، اجاره خانه و وام و ... به خانواده های کم بضاعت تقدیم نماییم. باشد که مورد عنایت حضرت اباعبدالله علیه السلام قرارگیرد و مورد دعای مادرشان حضرت زهرا سلام الله علیها باشیم.

اجرتان با خانوم حضرت زینب سلام الله علیها

لبیک# یا حسین 

لبیک# یا خامنه ایی

همدلی# مومنانه

حضرت حیدر به نام فاطمه حساس بود/ خلقت از روز ازل مدیون عطر یاس بود/ ای که ره بستی میان کوچه ها بر فاطمه /گردنت را می شکست آنجا اگر عباس بود .دلت رو مهمون کن به یه صلوات زیبا برای سلامتی و تعجیل در ظهور حضرت مهدی(عج)  #تا پای جان مطیع فرمان رهبریم

حتی میشه با روزی هزار تومن هم در این راه شریک بود 

کد دستوری کمیته امداد ستاره 8877 مربع

حضرت حیدر به نام فاطمه حساس بود/ خلقت از روز ازل مدیون عطر یاس بود/ ای که ره بستی میان کوچه ها بر فاطمه /گردنت را می شکست آنجا اگر عباس بود .دلت رو مهمون کن به یه صلوات زیبا برای سلامتی و تعجیل در ظهور حضرت مهدی(عج)  #تا پای جان مطیع فرمان رهبریم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه فکر خوبی 👍

من دوسال پیش به یه اقایی کمک.کردم که بره اینقد گریه میکرد خیلیییی فقیر بود و عاشق کربلا(60 سالش بود)

اصلا فکرشم نمیتونی بکنی چه حس خوبی داشت

میگی اسم بچت باید حتما فقط پارسی باشه بعدش تو هر جمله 500تا کلمه انگلیسی میگی؟فازت چیه ؟بهشت زهرای لندن بزنه به کمرت با کلاس!!                                                                                                  ازلینای عزیزم دلتنگتم رفیق
چه فکر خوبی 👍 من دوسال پیش به یه اقایی کمک.کردم که بره اینقد گریه میکرد خیلیییی فقیر بود و عاشق کر ...

اجرتون با امام حسین(ع) , ان شاءالله زائر همیشگی ایشون باشید و شقاعتشون نصیب شما بشه

التماس دعا

إِلٰهِى عَظُمَ الْبَلاءُ ، وَبَرِحَ الْخَفاءُ ، وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ، وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ، وَضاقَتِ الْأَرْضُ ، وَمُنِعَتِ السَّماءُ ، وَأَنْتَ الْمُسْتَعانُ ، وَ إِلَيْكَ الْمُشْتَكىٰ ، وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاءِ .

اللّٰهُمَّ صَلِّ عَلىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ أُولِى الْأَمْرِ الَّذِينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ ، وَعَرَّفْتَنا بِذَلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ ، فَفَرِّجْ عَنّا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَرِيباً كَلَمْحِ الْبَصَرِ أَوْ هُوَ أَقْرَبُ .

يَا مُحَمَّدُ يَا عَلِىُّ ، يَا عَلِىُّ يَا مُحَمَّدُ اكْفِيانِى فَإِنَّكُما كافِيانِ ، وَانْصُرانِى فَإِنَّكُما ناصِرانِ .

يَا مَوْلانا يَا صاحِبَ الزَّمانِ ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، أَدْرِكْنِى أَدْرِكْنِى أَدْرِكْنِى ، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السّاعَةَ ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ ، يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطَّاهِرِينَ

اجرتون با امام حسین(ع) , ان شاءالله زائر همیشگی ایشون باشید و شقاعتشون نصیب شما بشه التماس دعا

ممنون 

شما اولین کسی هستین که برام این دعارو میکنین

5 سال قبل پاسپورت گرفتم برم.کربلا قسمت نشد 

امروز پاسپورتم باطل شد99/7/9 تاریخش تموم شد!من کربلا نرفتم😞

میگی اسم بچت باید حتما فقط پارسی باشه بعدش تو هر جمله 500تا کلمه انگلیسی میگی؟فازت چیه ؟بهشت زهرای لندن بزنه به کمرت با کلاس!!                                                                                                  ازلینای عزیزم دلتنگتم رفیق
ممنون  شما اولین کسی هستین که برام این دعارو میکنین 5 سال قبل پاسپورت گرفتم برم.کربلا قسمت نش ...

من هم تا حالا کربلا نرفتم, دور از جون شما , خودم رو عرض می کنم که از نالایقی خودم بوده که تا حالا نرفتم, دعا کنید منم بتون برم حرم ارباب😭, 

در ضمن خدا خیرتون بده با این امضای جالبتون, آدم میبینتش نمی تون نخده, 

من هم تا حالا کربلا نرفتم, دور از جون شما , خودم رو عرض می کنم که از نالایقی خودم بوده که تا حالا نر ...

ان شالله نصیب هممون بشه 🌹🌹

زنده باشین کاریه که از دستم برمیومد😌✋ خدارو شکر که لبخند اومد روی لباتون😅😅😅