2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

قانون نوسانگیری رو میشه توضیح دهی مرسی

ببین قبلا میتونستی وقتی تو منفی میخری وقتی که رشد کرد همون روز بفروشی اما از شنبه 5ام ممنوع شد نمیتونی همون روز بفروشی الان خریدارای امروز وسپهر اکثرا فردا فروشنده میشن

عزیزان این قانون و قواعدی که برای تحلیل بورس هست توی شرایطی درست کار میکنه و صادقه که بورس یه بازار بی مداخله باشه

وقتی حاکمیت خیلی راحت توی بازار مداخله میکنه

وقتی سهام دارها انقدر بی اطلاعن که فکر میکنن این ترکیدگی حباب بورس راهکارش دخالت و حمایت دولته، واقعا فکر میکنید این بازار منطقی و تحلیل پذیره؟!

با این اوصاف بورس ایران یه قمارخونه‌ی بزرگه! 

مامان دلارام کوچولو👨‍👩‍👧

داشتیم فیلم آدمخوارها رو نگاه میکردیم که من                                                              جیغ کشیدم          بابام گفت نترس دختر گلم اینا ادمخوارن باتو کاری ندارن 
یعنی امیدی هس این دوتا مثبت شن 

سال 92 بورسه یه ریزش وحشتناک داشت بعد اون اکثرا از بازار خارج شدن هرکی اون موقع خرید کرد سود چند برابری گیرش اومد البته ریزش امسال دور از انتظار نبود اما واقعا همه رو قافل گیر کرد با اصلاح زمانی شروع شد اما اصلاح قیمتی شد البته بهتره بگیم ریزش