2777
2789
😂😂😂 منظورم ص بود آرمی با ص داری😂

اصلا هیشکیو با ص ندارم اطرافم خیالت تخت😂😂

حالا واقعا اسمت چیه؟🤔اگ دوس داری بگو😬

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این👇 شعرِ حافظ؛ وقتی خیلی مشوش بودم:

از هر طرف که رفتم؛

جز وحشتم نیفزود!

زنهار ازین بیابان‌!

وین "راه،بی،نهایت"!

حافظ#  

🍁🍂🍁

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.

اسم خودمع

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

با وسواس زیاد تو نت دنبال اسم کاربری می گشتم ک بعدا پشیمون نشم از انتخابش چون میدونستم دیگ نمیشه اسم رو تغییر داد اینجا. کاربری قبلیمم برا سال۹۸ بود ب اسم خودم ک ترکوندمش اینو ساختم همون اسمی بود ک دنبالش بودم😍😘

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣
برا همه هست عزیزم بچه با خودش روزیشو میاره

یه پسر ناز وخوشگل دارم دعا کنید ایشون همیشه سالم وشاد وخوشحال باشه و خدا روزی گل پسرمو دوچندان کنه🤩😘😘😘

یک       عدد      ترکیده.                                  دوست دارم تا ابد😍😍❤️❤️
چرا تعلیق میشی؟

یکی دو بار تعلیق شدم 

بقیش پسوردام یادم رفت    

واکنش من در مواجه با تاپیکها و بعضی راهنمایی های کاربران: پناه برخدا...هعییییی....پناه برخدا...هعیییی...پناه برخدا....هعییییی...پناه برخدا....