2777
2789
عنوان

اولین بوسه

| مشاهده متن کامل بحث + 2159 بازدید | 64 پست
هنوز بعد ۴ سال به این مرحله نرسیدیم😐🤚🏻

😶😶😶

ببین رفیق میخوای بزنی بزن...ولی یه طوری بزن که نتونم بلند بشم چون اگر بلند بشم یه طوری میزنمت نتونی راه بری😏

دخترم ک دنیا اومد تو اتاق عمل گفتن بوسش کن بچه رو با یه مایع ضدعفونی میکنن سفید رنگ گفتم نه پرستار گفت بوس کن بابا بعد دوتا بوسش کردم الهی قربونش برم انشالله قسمت همه منتظرا

و خدایی ک در این نزدیکیس❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو  تاکسی نشسته بودیم قبل نامزدی رفتیم واسه خرید تو تاکسی  چونمو گرفت لبمو  بوسید

مثل فیلم کره ای ها

ببین رفیق میخوای بزنی بزن...ولی یه طوری بزن که نتونم بلند بشم چون اگر بلند بشم یه طوری میزنمت نتونی راه بری😏
تو  تاکسی نشسته بودیم قبل نامزدی رفتیم واسه خرید تو تاکسی  چونمو گرفت لبمو  بوسید

راننده نگاتون نکرد....

اولین اولین بار با کلییییی خجالت ک من کشیدم اوت پیشونیمو بوسید..بعدش لب مو بوسید من بلد نبودم میگف باز کن ..دهن باز میکردم میگفتم بازه دوبارع میبستم دهنمو.😂خیلی اذیتش کردم همکسمو

خواهش میکنم با اون دلای پاکتون واسه رسیدن ب خواستم صلوات بفرستین..واسه رسیدنمون بهم دعا کنید😞❤
راننده نگاتون نکرد....

نمی‌دونم سرمو انداختم پایین پیاده شدم فرار کردم

9,9,99خیلی ارزوها داشتم که بهشون نرسیدم یمدته دیگه حال دلم خوش نیست ارزویی ندارم امیدوارم خدا بهترین هاشو واسم رقم بزنه 
هیجی تازه عقد کرده بودیم دوتامون هم خجالتی باهاش قهر کردم اومد تو اتاق پیشم باهام حرف زد بعدش یه بوس ...

الان دارم حسادت میکنم

وقتی باهم بودیم چون همسایه ایم شبا به بهونه بستنی میرفتم بیرون چند دقیقه پیشش میموندم تو ماشین، من عقب مینشستم اون جلو

دستم زیر چونم بود داشتم نگاش میکردم ب حرفاش گوش میکردم دستمو کشید گونمو بوسید😍🙈❤️

بزن رو این👈حذف‍  / مرسی😍حالا برا تاپیکم گزارش بزن،امشب رفتنی ام از نی نی سایت:)

دوست بودیم 

بین دوتا امتحان 5 6 ساعت وقت داشتیم 

رفتیم خونشون درس بخونیم 

داشت یه فرمولی رو برام توضیح میداد وسط لبمو ماچید  

واکنش من در مواجه با تاپیکها و بعضی راهنمایی های کاربران: پناه برخدا...هعییییی....پناه برخدا...هعیییی...پناه برخدا....هعییییی...پناه برخدا....

فقط قیافه راننده تاکسی دیدن داشته😁

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
فقط قیافه راننده تاکسی دیدن داشته😁

بیچاره حتما مثل افتاب پرست رنگ عوض میکرده...دلم به حال راننده سوخت

بعد جشن عقد رفتیم آتلیه تو ماشین برگشتم نگاهش کردم داشت حرف میزد یه هو لبمو بوس کرد گفت چرا اونجوری ...