2777
2789
عنوان

خسته شدم از شوهرم متنفرم ولی به خاطر بچم تحمل میکنم کسی همدرد

| مشاهده متن کامل بحث + 19708 بازدید | 82 پست
منم دیگه شوهرمو دوست ندارم متاسفانه ازدواجی که با عشق بود بعد ۸سال و دوتا بچه به بن بست خورده

علتش چیه؟

من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مادر منم همینطور میگف میترسیدم زودتر جدا شم بزرگ شدید بگید تو نساختی پدرمون خوب بود 

اسیب های روحی که بچه میخوره هیچ وقت جبران نمیشه !!واقعا طلاق همیشه بد نیست

دختر نازم من و بابایی بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم ! فرشته کوچولوم ۲ آذر ۹۸ زمینی شد !!خدایا شکرت!!
اصلا نکن اینکارو!!مامان من سوخت و ساخت بخاطر ما اما من الان بهش میگم کاش جدا شده بودی فقط شبا با ارا ...

اگه اون موقع هم جدا میشد الان می گفتی به خاطر ما صبر نکردی ما رو ول کردی به خاطر خودت حالا که بچه آورده بودی باید تحمل میکردی مطمئنم میگفتی

من عین خودتم ،عیییئن خودت 

مثل منو شماهم زیاده😟

من خودمو تغییر میدم بخاطر شادی خودم و خوشبختی خانوادم،من میتونم،همسر عزیزم دوستت دارم 😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍تیکر رسیدن به هدفمه
چطوری؟آخه از کجا یاد بگیرم

زیاد هست کلی سایت مشاوره هست همینجا میتونی تایپیک بزنی اون هایی که شرایط شما رو داشتند و توانستند بر مشکلشون چیره شوند

برا شروع باید در چیز هایی که واسه شوهرتون خوشاینده شریک شوی هرچی که اون دوست داره شما هم دوست داشته باشی تو به نقطه نظر مشترکی برسی بعد شروع کنی به تحمیل نظر خودت

خونه مادرت نرو.چه اشکالی داره

وا

راهکار دادی؟؟؟؟

مادر زندگی یک دخترهههههه

به خاطر شوهر مادرشو بذاره کنار؟؟؟؟؟؟نره خونه مادرش؟؟؟؟؟؟؟؟

عجب بابا

من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست
علتش چیه؟

فهمیدم سیگار می‌کشه و یه مسايل دیگه ای بهش یه حرفی زدم اومد جلو مامانش و باباش و خواهرش کتکم زد و گفت چه حرفی بهش زدم اوناهم ازش دفاع کردن کلا در عرض یک روز ازش متنفر شدم الان یک هفته ست خونه بابامم

اگه اون موقع هم جدا میشد الان می گفتی به خاطر ما صبر نکردی ما رو ول کردی به خاطر خودت حالا که بچه آو ...

اره دقیقااااا همونجور که بچه های خاله من بهش میگن

من خودمو تغییر میدم بخاطر شادی خودم و خوشبختی خانوادم،من میتونم،همسر عزیزم دوستت دارم 😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍تیکر رسیدن به هدفمه
فهمیدم سیگار می‌کشه و یه مسايل دیگه ای بهش یه حرفی زدم اومد جلو مامانش و باباش و خواهرش کتکم زد و گف ...

ای بابا  

خودرای خودخواه خودپسند زورگو و مغرور حرف حرف خودشه بدون اجازش  نمیتونم آب بخورم به خانوادم بی ا ...

من تو ام یا تو منی

شایدم هوو هستیم خبر نداریم عین اخلاقای شوهر من

واقعا نمی دونم چرا توی این سایت اینقد همه از مردا می نالن

فقط کاش ی جایی هم بود اونا اعتراضاتشونو می گفتن 

واقعا توی این شرایط بد اقتصادی و روانی کمک حال هم باشیم

زن و شوهر خیلی بهم نزدیکن 

هر که مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند

ما باید بپذیریم ویژگی های بدی هم دارند که هیشکی بغیر ما نمی بینه

همینطور که ما ویژگی های بدی داریم ک حتی مادرمون ندیده

مهربان# باشیم

The difference between me and others's that I'm not  afraid of anything at all