2777
2789

عجله نكن عزيزم خودش كم كم درست ميشه.شيردهي خيلي توي لاغري تاثير داره.بعد از ٦ماهگي بچت با يه دكتر مشورت كن بعد رژيم بگير كه شيرتم كم نشه.قبل غذات سالاد كاهو با روغن زيتون بخور كه كمتر غذا بخوري.خودش باعث لاغري ميشه.من همينكارا رو كردم از ٦٩ كيلو شدم٥٩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان اصلا به رژيم فكر نكن.تازه زايمان كردي هورمونات بهم ريخته.اگه افسردگي داشته باشي با رژيم بدتر ميشه روي شيرتم تاثير ميذاره.فقط اگه ميتوني ورزش كن.همين.شيريني جات و چيزايي كه خاصيت نداره هم نخور.

رژیم‌چجوری اخه شیرام‌کمه

من زمان بارداری 98کیلو هم رسیدم الان 63کیلو هستم کلی رژیم گرفتم گن بستم ورزش کردم ولی شکمم یه نمه باقی مونده تخت نشد البته شما ک شیر میدی رژیم سختته برو دکتر برنامه بگیر موفق میشی نگران نباش

[QUOTE=157453669]چجوریه از کجا[/QUOمن تو اینستا تبلیغ دیدم.. یه سرچ کن

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗
نه عزیزم گن مخصوص بعد زایمان بگیر الان مارک گن خودمو بهت میگم خیلی مارک خوب و قیمتش هم مناسبه 

مرسی عزیزم‌خیلی لطف میکنی

منتظرم😘

فقط اینکه میپوشی سایزتو کمتر نشون میده؟قیمتش جقدره؟

مرسی عزیزم‌خیلی لطف میکنی منتظرم😘 فقط اینکه میپوشی سایزتو کمتر نشون میده؟قیمتش جقدره؟

خواهش میکنم ابجی 

اره وقتی می پوشی شکمت تخت نشون میده دیگه مشخص نمیشه مارک گن من پاک سمن بود صدتومن بود هفت هشت ماه پیش من سه ماه بستم خیلی تاثیر داشت از شل شدن زیادی شکمت جلوگیری میکنه شکم من شل نشد زیاد