2777
2789
عنوان

روغن حیوانی

| مشاهده متن کامل بحث + 2220 بازدید | 88 پست
اصلا سالم نیست اتفاقا هیچ روغنی سالم نیست بجز روغنهای گیاهی مفید 

چرا حدیث هم درموردش هست ولی گیاهی هم خوبه و سالم

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
ما قربونی چندتا داشتیم دمبه هاشو شوهرم خواست بده به کشتارگاه. گفتم بیار من میخام روغنشون کنم والله ن ...

آفرین کدبانو👏👏👏خیلی خوشمزه است ،منم داشته باشم قورمه سبزی رو با روغن دنبه بار میزارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شحم چیه؟!😐کجای گاو میشه؟!

قلوه گاه گاو

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
چرا حدیث هم درموردش هست ولی گیاهی هم خوبه و سالم

روغن شحم گاو که از دسته روغن‌های اشباع است نیز از اسیدهای چربی تشکیل شده که متاسفانه در عروق رسوب می‌کند و در دراز مدت باعث تصلب شرائین و سفت شدن عروق و در نهایت انواع سکته و  مرگ می‌شود.

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
قلوه گاه مگه گوشت نیس؟

کنار قلوه گاه عزیزم

واس عفونت چی استفاده کنیم که خوب شیم ؟ 

شیاف عسل خوبه. باید لباس زیر نخی پوشید. به جای نوار بهداشتی هم اگه امکان مالی دارین پارچه نخی ارزان بخرین و بریزین دور. من چند سال از عفونت رنج میبردم . پیش یه طب سنتی هم رفتم یه شیافی بهم داد گیاهی استفاده کردم . دیگه از این عفونتها راحت شدم. من عفونت شدید مزمن داشتم. گفت علتش آب و سردی که تو پریود به رحم میرسه.