2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من میخام‌ گوشواره بخرم‌ شاید تا سه چار تومن ک گمون نکنم بشه بخرم

ميشه

من هم از رشت خريد كردم

هم اصفهان

اين پيج رشت:

https://instagram.com/rasht.jamejam.jewelry.1995?igshid=qcwuqjj64rlq 

اينم اصفهان:

https://instagram.com/talashams1?igshid=1x6zq8sajqim7

لطفا در جواب كامنت هام نگيد خوش به حالت.. از بار منفي اين عبارت بدم مياد🙏🏻كاربري دوممه، به خاطر بيان نظرم درباره مسائل اقتصادي تركوندنم!!!!
من گرمی 1237 بود یک تک پوش برای دخترم گرفتم میخواستم برای خودم بقیه رو سکه بگیرم گفتم میاد پایین نگر ...

مغازه داره میگفت سکه الان ۱ ونیم میلیون حباب داره 

طلا دست دوم بهتره

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.
تبریک به ملت ایران سکه نزدیک ۱۴ میلیون دلار نزدیک ۳۰ هزار  فقط تسلیت به بورس که شاخص امروز ز ...

بورس مشخصه چراپایین میاد!!!چون همه یورش بردن سمت دلاروطلا

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
کاش میگرفتی تو این اوضاع خر تو خر هرکی شاشش بگیره همه چی رو گرونتر میکنه خدا نگذره ازشون

خدانکنه گرونتر بشه حداقل واسه جوونا که قراره ازدواج کنن سخته  اگه حقوقا رو زیاد میکردن یه چیزی اما با این حقوق بنده خداها نمیتونن حتی یک سرویس ساده بگیرن

خدایا مراقب عزیزانم باش❤
یا خدا😨من میخواستم امروز بزم یه جفت گوشواره بگیرم🙁اگه شوهرم بدون این قیمتیه فک نکنم راضی بشه

راضی کن چون میگن قراره گرون تر شه شاید تا آخر مهر یکم بیاد پایین و بعد تا عید خیلی میره بالا ولی خدا داند که راست گفتن یانه

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.