2777
2789

ممنون میشم بگید.. یکی از فامیلامون ماسک سفیده تخم مرغ استفاده میکرد خیلی پوستش خوب شده بود صاف شده بود

برا جوش چیزی گفتن منو لایک کنید نمی‌دونم چرا اصن ریشه جامو نمی‌فهمم از کجاس ولی پر از جوشای ریز و سیاه😣😣😣

✓زن✓در زبان کردی ب بهترین نحو ممکن معنی شده است...ن خانم است،ن زنیکه،ن ضعیفه....اورا آفرت می‌نامند ب معنای آفریننده🔥😍گروه آبی:وزن شروع ۷۸🥺وزن هدف ۶۸😎⁦❤️ب امید روزی ک لباسام دوباره تنم بشه😃🌼

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ماست برای روشنی و شفافی خوبه /عصاره سیر بعدشم عسل برای جوش 

✓زن✓در زبان کردی ب بهترین نحو ممکن معنی شده است...ن خانم است،ن زنیکه،ن ضعیفه....اورا آفرت می‌نامند ب معنای آفریننده🔥😍گروه آبی:وزن شروع ۷۸🥺وزن هدف ۶۸😎⁦❤️ب امید روزی ک لباسام دوباره تنم بشه😃🌼

سفیده تخم مرغ برای جلوگیری از چین و چروک.

ماست و سدر خنک کننده پوست و رفع جوش و روشنی پوست.

اب و سرکه سیب رفع جوش

ماست و حنا جلوگیری جوش و جلوگیری از پیری پوست

اب گوجه فرنگی و آبلیمو رفع لک و جای جوش

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

برا جوش چیزی گفتن منو لایک کنید نمی‌دونم چرا اصن ریشه جامو نمی‌فهمم از کجاس ولی پر از جوشای ریز و سی ...

حنا با ماست قاطی کن بزن

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
من ماسک خونگی فراوون درست میکنم البته قبلش کلی درباره موادش تحقیق میکنم

خب چنتاشو برا ماهم بگو عزیزم.. من صورتم لک داره، لک بارداری، ماسکی بلدی ک کمرنگ یا رفعشون کنه؟

خودت امتحان.کردی عزیزم؟ یعنی ب چشم.دیدی تاثیرشو؟

یه پیج دارم کلا تجربیاتش رو میگه  و خیلی معتبره بعد اومد اینو گزاشت زیرش بالای صد تا کامنت گزاشتن ک میگفتن ما خودمون یا خانوادمون استفاده کردن عالیه... تو همین نی نی سایت هم تا حالا چند بار دیدم.. من تازه باهاش آشنا شدم وقت نکردم هنوز برم بخرم... 

‍سوگند_مو# تو اینستا بزن وارد پیجش میشی

حنا با ماست قاطی کن بزن

وااااقعا ج میده ؟؟چقد بمونه صورتم جوووشای دردی دارماااا اذیت میشم بد

وااااقعا ج میده ؟؟چقد بمونه صورتم جوووشای دردی دارماااا اذیت میشم بد

20 دقیقه بمونه فرداش جوش خشک میشه... من خیلی ها رو دیدم براشون اینجوری بوده