2777
2789
عنوان

سنگ کاغذ قیچی

1525 بازدید | 15 پست

کی بلده چطوریه

دنباله دار دنبالتم چقدر کنم دادو بیداد با آسمونم قهرمو الکی بهم قولتو میداد، سرتو ماهو پس زدم آخه میگه اون نمیاد کهکشونا کاری کنید یه شب ستاره من بیاد

منو پسرم همش بازی میکنیم😅😅😅

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔

دستو میبری پشت سر 

و شعرشو میخونی میگی سنگ کاغذ قیچی

سنگ قیچی رو از بین میبره

قیچی کاغذو از بین میره

کاغذ سنگ رو از بین میبره

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دستو میبری پشت سر  و شعرشو میخونی میگی سنگ کاغذ قیچی سنگ قیچی رو از بین میبره قیچی کاغذو از ...

مشت ینی سنگ

قیچی هم ک دستتو ب صورت قیچی باز میکنی

کاغذ هم میشه دسته باز

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
دستو میبری پشت سر  و شعرشو میخونی میگی سنگ کاغذ قیچی سنگ قیچی رو از بین میبره قیچی کاغذو از ...

خب بعدش چیمیشه مثلا طرف مقابل چی بیاره معنیش چی میشه اخرش ک چی

دنباله دار دنبالتم چقدر کنم دادو بیداد با آسمونم قهرمو الکی بهم قولتو میداد، سرتو ماهو پس زدم آخه میگه اون نمیاد کهکشونا کاری کنید یه شب ستاره من بیاد
منو پسرم همش بازی میکنیم😅😅😅

معنی این بازیه اصلا چیه، اخرش قراره چی بشه چ جور بازی ایه 

من و شوهرم بازی میکنیم اخر شبا هرکی ببازه میره لامپو خاموش میکنه 😅😅😅

دوطرف چی بیارن باخت میشه؟ من اصلا نمیفهمم این بازیو😭😭

خب بعدش چیمیشه مثلا طرف مقابل چی بیاره معنیش چی میشه اخرش ک چی

ببین مثلا اگ یکیتون کاغذ بیارین یکی قیچی ... قیچی کاغذ رو میبره. پس یه امتیاز واسه اون ک قیچی اورده

اگ یکی سنگ بیاره و یکی قیچی... سنگ میزنه تو سر قیچی . پس یک امتیاز واسه کسی ک سنگ اورده

و اگ یکی کاغذ بیاره یکی سنگ ... کاغذ میپیچه دور سنگ.. پس یک امتیاز واسه کسی ک کاغذ اورده

اگ مثلا هر دوتون کاغذ یا سنگ یا قیچی اوردین .. هیچ اتفاقی نمیوفته.. اینقدر باید تکرار کنین ک تکراری نیارین

ببین مثلا اگ یکیتون کاغذ بیارین یکی قیچی ... قیچی کاغذ رو میبره. پس یه امتیاز واسه اون ک قیچی اورده ...

مرسی عزیزم

کاپ کیک عصبانی خیلی خوب توضیح داده گفتم من تکرار نکنم دیگه🤪

اره دستش درد نکنه تا چند بارتکرار میشه؟ مثلا اتقدر تکرار بشه ک شبیه هم نباشه، یه بار شبیه هم نشد بازی تمومه؟ 

معنی این بازیه اصلا چیه، اخرش قراره چی بشه چ جور بازی ایه 

اخرش هر وقت خواستی بازی رو تموم میکنی هرکی بیشتر امتیاز اورده باشه برنده اس 

سنگ👊🏼

کاغذ🖐🏻

قیچی✌🏻

اگه سنگ و قیچی بیاد سنگ قیچی رو میشکونه امتیاز میگیره 

اگه سنگ و کاغذ بیاد،کاغذ دور سنگ رو میگیره امتیاز مال کاغذه 

اگه قیچی و کاغذ بیاد هم ،قیچی کاغذو میبره امتیاز میگیره

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔
اخرش هر وقت خواستی بازی رو تموم میکنی هرکی بیشتر امتیاز اورده باشه برنده اس  سنگ👊🏼 کاغذ🖐🏻 ...

مرسی🌹🌹