2777
2789
آره منم همیشه به همین فکر میکنم میگم اگه واقعیه اینایی که همش به عشقشون فکر میکنن چرا بهش نمیرسن&nb ...

من دهنم سرویس شده دوساله 😭پس کجا یک ثانیه نمیره بیرون از ذهنم 

دوتا روشو نمیگی 😂

اولش اینکه باید واقعا باور کنی که واقعا داری باهاش زندگی میکنی مثلا موقع غذا خوردن دوتا بشقاب بذار یکی برا اونم بذار یا کمد لباساتو یه گوششو اختصاص بده به لباسای اون یا یه بالشت اضافی بذار رو تختت واسه اون شاید اولش حس کنی خیلی مسخره اس ولی من باهمین روشا بعد یکسال بدستش آوردم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره منم همیشه به همین فکر میکنم میگم اگه واقعیه اینایی که همش به عشقشون فکر میکنن چرا بهش نمیرسن&nb ...

منم فکر میکنم الکیه

اندازه ای که من بهش فکر کردم اگه به قانون جذب بود الان باید ازدواج میکردیم بچه هم می داشتیم🤦‍♀️😂

ولی همچنان هرشب بهش فکر میکنم و اون فکر نکنم حتی یه لحضه ذهنش سمت من باشه

اولش اینکه باید واقعا باور کنی که واقعا داری باهاش زندگی میکنی مثلا موقع غذا خوردن دوتا بشقاب بذار ی ...

واقعا😐نه من حتما انجام میدم اکه واقعی میگی یه کوچولو بیشتر بگو

منم فکر میکنم الکیه اندازه ای که من بهش فکر کردم اگه به قانون جذب بود الان باید ازدواج میکردیم بچه ...

ای بابا 😅

ایشالا عاشق یکی بهتر از ایشون بشی عزیزم ❤

منم فکر میکنم الکیه اندازه ای که من بهش فکر کردم اگه به قانون جذب بود الان باید ازدواج میکردیم بچه ...

با فکر کردن که درست نمیشه حتی ممکنه از خودت دورش کنی فقط باید باورکنی حتما بهش میرسی ایمان داشته باش کوچک ترین شکی توی دلت باشه از خودت دورش میکنی

ای بابا 😅 ایشالا عاشق یکی بهتر از ایشون بشی عزیزم ❤

مرسی عززیززم❤

هر کی جای اون بیاد که صد در صد بهتر 

چون همچین آش دهن سوزی  هم نیست😂

اما دلم چکار کنم که اونو میخواد😭

ان شاء الله شما هم گلم با اونی که برات بهترینه خوشبخت بشی

اولش اینکه باید واقعا باور کنی که واقعا داری باهاش زندگی میکنی مثلا موقع غذا خوردن دوتا بشقاب بذار ی ...

ای بابا اینجوری خیلی ترسناکه که آدم توهمی میشه 😑

واقعا😐نه من حتما انجام میدم اکه واقعی میگی یه کوچولو بیشتر بگو

ببین عزیزم چشمام باز نمیشه گیج خوابم.فقط باید حس کنی داری باهاش زندگی میکنی اصلا اصلا یک درصدم فکرنکن بهش نمیرسی با اطمینان به خودت بگو من دارمش حتما مال من میشه نه کس دیگه ای.