2777
2789
یعنی چی یعنی به هر چی فکر کمم اتفلق می افته

اول از همه به هر چیزی که باور داشته باشی شکر گذارش باشی  اونو داخل ذهنت رسم کنی و بازم باورش داشته باشی و تلاش کنی برای فکرت ،هیچ فکر بی دلیل نمیاد تو سرت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیه گم شدم الان حتما مسته با دوست دخترو داییم تو دورهمی هستن الان😐😐

الان تازه چقدرم به دوست دخترش میگه تا ابد باهاتم😂😂😂😂😂😂😂😂ازهمین جا بهش بگووو زررررشک😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂منم هرازچن گاهی به نیم گمشدم میگم پولی ک خرج میکنی واسه دوس دخترت حق منو بچه هاته خیرنبینی لنتی😂😂😂😂😂😂😂😂😂

یه پرنده ترس از شکستن شاخه نداره، چون به بالهای خودش ایمان داره👑
منظورتونو نمیفهمم. فکر چی؟

قانون جذب باور اندیشی مثبت اندیشی فکر کردن بهش اگه قرار باشه چیزی که تو سرته اتفاق میوفته خدا هیچ وقت نمینداختش تو ذهنت باورش کن ناامید نشو تلاااااااش کن

من خیلی چهره 2 نفر میاد توی ذهنم  انگار روبه روم نشستن هر دو مجرد 😯

واسه شما کار از نیمه گمشده گذشته یه پکیج کامل گمشده س😂😂😂😂😂

نه ولی به دور از شوخی نمیدونم چیکار کنم گیج شدم  یعنی میخوان منو  پس چرا هیچ کدوم نمیاد ...

بنظرم بهترین کار اینه بسپاری به خدا عزیزم ان شالله هرکدوم که خوشبختت میکنن وخنده رو لبات میارن قسمتت شه😍