2777
2789
سلام. شما یه مادر شوهر پیدا کن که دخالتش صفر باشه بعد بیا گله کن

خواهر من 😂😂😂۳ تا عروس داره حتی اگه پسرش یل شوهرش که دیکتاتوره چیزی بگن طرف عروسه فک کن دوندون عروس درد میگیره رنگ میزنه به مامانم که زنہ بزن حالشو بپرس عروساشم خیلی خوبن خداییش

مادر شوهر من كه كلا تصميمات خونمونو ميگيره بابا همشون يه مدلن. منم تازه فهميدم كه نبايد زياد رو بدم بهشون تازه يك هفتس بعد از ٥ سال حماقت عقلم به سرم اومده😢 نميبخشمش اصلاااااا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که از دستش داغونم با شوهرم جروبحثمون میشه

منم اوايل بحث ميكردم اما الان سعي ميكنم وقتي ازشون ناراحتم به خواهرم بگم راحت شم .. وگرنه شوهرم طبيعتا طرف اونارو خواهد گرفت و اين دردمو صد برابر ميكنه پس ترجيح ميدم نگم ! يا نه اگر واقعا ميخواي بهش بگي سبك شي  روزي كه شوهرتون حوصله داره با ارامش بهش بگو 😌 مظلوم نمايي كن با جيغ  و داد مساله حل نميشه با لحن خوب و مهربون بهش برسون ! 

من که از دستش داغونم با شوهرم جروبحثمون میشه

اين برام ثابت شده كه اگر با بحث و خشم بگم مامانت چرا اينكارو كرد چرا اينجوري كرد بيشتر طرف اونو ميگيره! برا همين سكوت ميكنم سر فرصت با سياست و ارامش حرفامو ميزنم