2777
2789
عنوان

کیا بیدارن

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 52 پست

من.خونمون حیاط داره در وردی رو باز گذاشتم باد خنک بیاد تو چشمام گرم شد دیدم یه گربه داره از پله ها میاد بالا یه جیغ زدم.شوهرم رو زهره ترک کردم.الان هی توهم دارم تو خونس می ترسم.تا چشمام رو میبندم می پرم از خواب😢😢😢😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم خوابم نمیبره چون با نامزدم سره مامانش بحث کردیم خودش راحت گرفت خوابید من بیدارموندم😣😣😣

چه فرقی میکند که من عاشق❤ تو باشم یاتوعاشقه ❤من......چه فرقی میکند که رنگین کمان🌈 ازکدام سمت اسمان آغاز میشود.......  ❤
اخی اگه دوس داری بگو چرا😁😁😁

خخخ ۸.۳۰ رفته هیئت ۱۲.۳۰ اومده...بهش میگم چرا دیر کردی میگه رفتم خونه ننم..میگم اونجا چرا میگه خواهرمو ببرم خونش...منم دعوا راه انداختم عین بچه ها اخر سرم اداشو دراوردم😂😂😂حالام بیچاره رفته تو هال بین هزارتا پشه خوابیده منم تو پشه بند

کافیه عشقم 😊🤗🥰😅😅😆کمتر خودتو بگیر سقف نریزه پایین بمیری بی دنیا شیم 😄😄🤣🤣

سلام فدات شم خوبی تو 

باجه😐😐😐😂😂😂😐😐😐😂😂😂😐😐😐😂😂😂😐😐😐😂😂😂😐😐😐😂😂😂😐😐😐😂😂

https://harfeto.timefriend.net/16222836856922       لینک تایم فرند حرفی بود در خدمتم جواب رو یجوری میرسونم بهتون فاطی هستی اینجا پیام بدین                                                          دیگر بازی بس است... بیا شمشیر ها را کنار بگزاریم و خستگی در کنیم... اما!!! چرا پشت من می‌سوزد و دست تو خونیست؟؟... H.A, F, ,S  عاشــــقتونـم
سلام فدات شم خوبی تو  باجه😐😐😐😂😂😂😐😐😐😂😂😂😐😐😐😂😂😂😐😐😐😂😂😂😐😐😐😂😂😂😐😐😐😂 ...

خدانکنه سلام عزیزدلم. حالا پوکر نشو 😂😂😅

خوبم شما خوبی. 😊😁

کاربریم دونفره اس  
خدانکنه سلام عزیزدلم. حالا پوکر نشو 😂😂😅 خوبم شما خوبی. 😊😁

باچه 

خوبم عزیزم 

https://harfeto.timefriend.net/16222836856922       لینک تایم فرند حرفی بود در خدمتم جواب رو یجوری میرسونم بهتون فاطی هستی اینجا پیام بدین                                                          دیگر بازی بس است... بیا شمشیر ها را کنار بگزاریم و خستگی در کنیم... اما!!! چرا پشت من می‌سوزد و دست تو خونیست؟؟... H.A, F, ,S  عاشــــقتونـم
تو دیگه چرا؟

چند وقت پیش منو نامزدم دعوا کردیم شدید درحد جدایی . یه حرفه بدی زد دلمو شکوندمنم چند روز جواب ندادم گفت جواب نمیدی به مامانم پیام نده خلاصه من مامانشو بلاک کردم اخه خودش گفت. بعد یه مدت به غلط کردن افتاد نذاشت جداشیم. بعد حالا امشب سره اینکه چرا هنوز به مامانش پیام ندادم بحث کردیم. بهش میگم خودم بهش زنگ میزنم انقد تو رابطه منو مامانت دخالت نکن بهش برخورد گرفت خوابید . الان هم دلم سوخت ناراحتش کردم هم میگم حقشه خوابم پرید😁😁😁😁

چه فرقی میکند که من عاشق❤ تو باشم یاتوعاشقه ❤من......چه فرقی میکند که رنگین کمان🌈 ازکدام سمت اسمان آغاز میشود.......  ❤
خداروشکر عزیزدلم 😊🥰😘😘🤪

مرسی مهربونم 

باچه  خوبم عزیزم

مبارکههههه ابجی منم ۲۴ ابانه😍😍😍

2790
2778
2791
2779
2792