2777
2789
عنوان

بیاین این اسکرین شاتِ چت یه زن و شوهر رو ببینید(عکس عکس عکس)

| مشاهده متن کامل بحث + 5911 بازدید | 152 پست
اینم مال ما دوتا خرس گنده 

😶😶😶😶😶😶😶😶

دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡
این کجاش عشقه 😒قشنگ داره زنشو محدود میکنه که نره سرکار.. فقط با زبون خوش خر میکنه... تازه خسیس م هس ...

آره منم موافقم. 👌👌

خدایا شکرت بابت همه ی چیزهایی که بهم دادی مخصوصا پسره نازم که جونم بهش بنده. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم پ.شمام ریخت فک کنم چون واسمون عجیبه😐😐😐

ن بابا ب این ک گفتی بعد شوهر من همش میخواد از دستم فرار کنه خندم گرفت

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻
واسه ۶۰۰ داره منت هم میذاره من بهت میدم که سر کار نری خب وظیته بدی  از این شوهرا نصیب نکن ...

نامزدشه مثل اینکه

هنو عروسی نکرده😐😐

دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡
حسود# پلاستیکی نباشیم🤣

😂من اصن شوهر ندارم که بخام حسودی کنم .. البته ندیدم نوشتع روزی ۶۰۰.

فکر کردم ماهی ۶۰۰ ‌..ولی خب بازم روی حرفمم. داره زنشو محدود میکنه و با زبون خوش خرش میکنه.. تازه کسی ک روزی ۶۰۰ میتونه بده زنش .. اینقدر حسابگر و خسیس ک هی بگه درست خرج کن😐

۱۸۰۰ ماهی

بازم پولی نیست که ادم بخواد منت بذاره

خیلی از شوهرا بیشتر از اینا هم خرج میکنن چیزی نمیگن 

زنشون کلی لباس میخره لوازم ارایش میخره دکتر میره ارایشگاه میره 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز