2777
2789
عنوان

راه حل تبلیغات سایت👇

300 بازدید | 17 پست

دیدم هی دارین تاپیک میزنید گفتم تاپیک بزنم بگم.

از تنظیمات مرورگرتون برنامه بلاک کردن تبلیغات رو نصب و فعال کنید.

اگرنداشتید اسم این برنامه رو تو فروشگاه سرچ کنید نصب و فعال کنید ورااااحت بشین.

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

نصب کردم نوشته برا کروم کار نمیکنه

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

من نصب کردم اینجاس👇😌

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5129360/برای-حذف-تبلیغات-سایت-اینکارو-کنید

در کنار ساحل قدم میزدم و میخواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد. جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم. نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است، با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم دیدم که چقدر بیهوده بوده است. ولی آیا اگر به سمت آن شی بی ارزش نمیرفتم واقعا میفهمیدم که بی ارزش است یا سالها حسرت آن را میخوردم...؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نصب کردم نوشته برا کروم کار نمیکنه

خب یه مرورگر دیگه بنصب

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

آخه صرفا بحث این که نبینیم نیست که، اون یه بحثه، احترام به حقوق کاربرها و ارزش گذاشتن یه چیز دیگه‌ست. یه چیز دوطرفه‌‌ست.

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
آخه صرفا بحث این که نبینیم نیست که، اون یه بحثه، احترام به حقوق کاربرها و ارزش گذاشتن یه چیز دیگه‌ست ...

حرف شما کاملا درسته ولی اگر قراربود اهمیت بدن که جوابگو میبودن تو تاپیک پربازدید

واقعا خیلی دیگه زشته تبلیغات داره کل صفحه رو میگیره😒😒😒😒😒😒😒

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
من نصب کردم اینجاس👇😌 https://www.ninisite.com/discussion/topic/5129360/برای-حذف-تبلیغات-سایت- ...

این وی پی انه ک

شیرین بهانه بود فرهاد تیشه میزد تا باور نکند صدای مردمانی که در گوشش میخواندند /دوستت ندارد/  
این وی پی انه ک

برای منو کلا حذف کرده

در کنار ساحل قدم میزدم و میخواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد. جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم. نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است، با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم دیدم که چقدر بیهوده بوده است. ولی آیا اگر به سمت آن شی بی ارزش نمیرفتم واقعا میفهمیدم که بی ارزش است یا سالها حسرت آن را میخوردم...؟

این وی پی انه ک

منظورت فی لتر شکنه

اره

خب مگه بده