2777
2789
عنوان

راه حل تبلیغات سایت👇

302 بازدید | 17 پست

دیدم هی دارین تاپیک میزنید گفتم تاپیک بزنم بگم.

از تنظیمات مرورگرتون برنامه بلاک کردن تبلیغات رو نصب و فعال کنید.

اگرنداشتید اسم این برنامه رو تو فروشگاه سرچ کنید نصب و فعال کنید ورااااحت بشین.

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

نصب کردم نوشته برا کروم کار نمیکنه

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

من نصب کردم اینجاس👇😌

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5129360/برای-حذف-تبلیغات-سایت-اینکارو-کنید

( کاربر سال ۹۸)[ دنیا۵۸۸]براتون آرزو میکنم ذهنتون انقد درگیر خودتون، اهدافتون وخوشیاتون باشه که وقت نکنید زندگی دیگرانو نقد کنید، بد کسی رو بگيد يا خودتونو با کسی مقایسه کنید☺️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نصب کردم نوشته برا کروم کار نمیکنه

خب یه مرورگر دیگه بنصب

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

آخه صرفا بحث این که نبینیم نیست که، اون یه بحثه، احترام به حقوق کاربرها و ارزش گذاشتن یه چیز دیگه‌ست ...

حرف شما کاملا درسته ولی اگر قراربود اهمیت بدن که جوابگو میبودن تو تاپیک پربازدید

واقعا خیلی دیگه زشته تبلیغات داره کل صفحه رو میگیره😒😒😒😒😒😒😒

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
من نصب کردم اینجاس👇😌 https://www.ninisite.com/discussion/topic/5129360/برای-حذف-تبلیغات-سایت- ...

این وی پی انه ک

شیرین بهانه بود فرهاد تیشه میزد تا باور نکند صدای مردمانی که در گوشش میخواندند /دوستت ندارد/  
این وی پی انه ک

برای منو کلا حذف کرده

( کاربر سال ۹۸)[ دنیا۵۸۸]براتون آرزو میکنم ذهنتون انقد درگیر خودتون، اهدافتون وخوشیاتون باشه که وقت نکنید زندگی دیگرانو نقد کنید، بد کسی رو بگيد يا خودتونو با کسی مقایسه کنید☺️

این وی پی انه ک

منظورت فی لتر شکنه

اره

خب مگه بده