2777
2789
مسلما دم کردنش تاثیر بیشتری داره ولی با ماست راحتتره خوردنش و حالت رو بد نمیکنه
این چنین سرخ و لوند برخار بوتهء خون شکفتن وینچنین گردن فراز برتازیانه زارِ تحقیر گذشتن وراه را تاغایتِ نفرت بریدن.- آه ،‌ازکه سخن می گویم؟ ما بی چرا زندگانیم آنان به چرا مرگِ‌ خود آگاه هان اند. الملک یبقی مع الکفر و لایبقی مع الظلم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولی خیلی خاصیت داره سبوس برنج...
رفع چربی پهلو و شکم
جلوگیری از ریزش مو و سفید شدن موها و رویش مجدد موها
خاصیت آنتی اکسیدان ( ضد پیری)
خاصیت ضد سرطانی
مفید برای کبد
کاهش کلسترول خون
حفظ رطوبت پوست و ترمیم آن
ضد پیری و چروکیدگی زودرس پوست
مهمترین راه درمان طبیعی یبوست
کمک به توازن قند خون
ضد التهاب و آنتی اکسیدان
وووووووووای عالی من این خواصش رو نمیدونستممممممممممممممم
این چنین سرخ و لوند برخار بوتهء خون شکفتن وینچنین گردن فراز برتازیانه زارِ تحقیر گذشتن وراه را تاغایتِ نفرت بریدن.- آه ،‌ازکه سخن می گویم؟ ما بی چرا زندگانیم آنان به چرا مرگِ‌ خود آگاه هان اند. الملک یبقی مع الکفر و لایبقی مع الظلم
من رفتم فعلا بایییییییییییییییییی دوستم

موفق باشیییییییییییییییییییییییییییییی
خوشمزه نیست برای همین میگم مخلوط کن با ماست و شیر. اره بخورششششششششششششششش یا مثل چایی دم کن البته ...

ببخشید سبوس همون‌پوست زبر برنجه؟یا آرد نرم زیر پوست خشک؟آخه وقتی برنج‌میبری آسیاب دو نوع پوست ازش گرفته میشه یکی پوست خشک و یکی حالت آرد رنگ تیره

سخت ترین‌روزای زندگیمو میگذرونم
واقعا برای لاغری خوبه ؟منم از عطاری گرفتم .میتونم تو غذای دختر 19 ماهم هم بریزم ؟البته خیلی کم .

ببخشید سبوس همون‌پوست زبر برنجه؟یا آرد نرم زیر پوست خشک؟آخه وقتی برنج‌میبری آسیاب دو نوع پوست ازش گرفته میشه یکی پوست خشک و یکی حالت آرد رنگ تیره

سخت ترین‌روزای زندگیمو میگذرونم
پودر سبوسی ک در عطاریها وجود داره مفت نمیرزه.در واقع پوشاله.سبوس در عرضه ۲۴ ساعت در فضای باز اکسید م ...

پس از کجا بیاریم؟

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤