بعد زایمان شوهر به زنش هدیه طلا بده ؟؟ من از شوهرم یه چیز دیگه خواستم اونم بنده خدا خرید برام حالا هر کی زنگ میزنه برا تبریک میگه پس شوهرت چی بهت داد طلا؟؟ چرا ملت درک ندارن طلا خیلی گرونه و خرج بچه هم زیاده ما سیسمونی هم از خانواده ام نگرفتیم البته شوهرم اصرار داشت نمیخواد مادرم به جاش ی 30تومن دستبند برام خرید یه5تومن گردنبند برا دخترم اما حرف مردم خیلی پر رو بازیه یا از سیسونی میگن یا از طلای شوهرم مادر شوهرمم که سلطان نیش و کنایه بود انقدر اذیتم کرد تو یه هفته که بود شیرم نمیومد
کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
اخه ب عمه شوهره چه ربطی داره من نمیدونم😅من برام دوتا النگو گرفت اونموقه طلا گرمی ۱۰۰تومن بود ن مثه الان ک طلا مگه چه ارزشی داره مهم سلامتیه نینیته و چیزی ک خودت خواستیم طفلکی برات خریده دست مادرتم درد نکنه
والا هدیه مادرت از سیسمونی خیلی گرونتر دراومده دستش درد نکنه
مادر شوهرم خودشو جر داد سر سیسمونی دختر خودش سه ماه قبل من زایمان کرد سیسمونی براش حرید بود نصف چیزایی نبود منبرا دخترم خریدم الکی تا دید مامانم طلا به این بزرگی داد گف سیسمونی منم خریدم ئ15تومن شدن
کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
اگه میشه دلیلشو میگی؟و یه نصیحت بمن میکنی درباره ازدواج یا جهاز؟
دلیلش اینه شب قبل زایمان سر اسم دعوامون شد گف پاشو برو خونه مامانت اگر میخوای گریه کنی طبقه پایین هستن مادرم اینا منم جا خوابم جداکردم بعد گف پاشو بیا سرجات والا میرم پشت سرمم نگاه نمیکنم همین الان منم گفتم مرد که راحت میگه میرم حتما یکی داره .. تولد جاریم تو گروه قلب ابی فرستاد بعدش یه شب میخواستم کنارش دراز بکشم گف برو سرجات بخواب 20روزه باهاش قهرم به چیز خوری افتاده اما دلم شکسته ازش ب داداشش هم گفتم جهاز من اگر برگردم عقب میگم شوهرمبخره چون خیلی توش حرف هس ..برا ازدواج هم با کسی ازدواج کن که همه چیز در حد تعادل داشته باشه ..پول یه مقدار زیبایی یه مقدار خانواده خوب تحصیلات یه مقدار
دلیلش اینه شب قبل زایمان سر اسم دعوامون شد گف پاشو برو خونه مامانت اگر میخوای گریه کنی طبقه پایین هس ...
ممنونم عزیزم انشالله مشکلات شما حل بشن و سلامت باشی
راستش من کوچیکارو میخوام بخرم ولی مجبورم ایرانی بخرم چون دیشب وقتی لوازم خونگی رفتم اکثرا میگفتن تو تحریم هستیم و قطعه و خدمات پس از فروش وسایل خارجی بسیار ضعیف شده حتی ممکنه تقلبیم باشن
آره ما رسم داریم طلا بیاره شوهرم بنده خدا از همین الان رفت خرید تا گرون نشده البته من و شوهرم با هم پول گذاشتیم خریدیم من 9میلیون داشتم شوهرمم 5تومن گذاشت روش خرید برام به کسی هم چیزی نگفتیم تو منی نداره پول من برای شوهرم پول اون برای من