2777
2789
عنوان

شمام این رسم رو دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 44 پست

اخه ب عمه شوهره چه ربطی داره من نمیدونم😅من برام دوتا النگو گرفت اونموقه طلا گرمی ۱۰۰تومن بود ن مثه الان ک طلا مگه چه ارزشی داره مهم سلامتیه نینیته و چیزی ک خودت خواستیم طفلکی برات خریده دست مادرتم درد نکنه

اخه ب عمه شوهره چه ربطی داره من نمیدونم😅من برام دوتا النگو گرفت اونموقه طلا گرمی ۱۰۰تومن بود ن مثه ...

سزارین خود خواسته میخواستم با ماشین جفتش همکاری کرد برام خرید اما همه میگن پس کو طلا هیچکس 200تومن ماشینو نمیبینه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین یه سری رسما مثل سیسمونی و هدیه بعد زایمان جشن تعیین جنسیت و ... همشون بیخودین چون همینا باعث می ...

البته من ازبعد تولد بچه ام خیلی دارم با شوهرم به اختلاف میخورم که ربطی به طلا و اینا نداره

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

من یه سوال دارم خانواده شوهر هم سر زایمان چیزی میدن؟

عزیزم چوب خشک هم ندادن بهم ما رسم داریم  سرویس خواب بچه رو بده با طلا برا من اما نداده فقط فضولی میکنه

والا هدیه مادرت از سیسمونی خیلی گرونتر دراومده دستش درد نکنه

مادر شوهرم خودشو جر داد سر سیسمونی دختر خودش سه ماه قبل من زایمان کرد سیسمونی براش حرید بود نصف چیزایی نبود منبرا دخترم خریدم الکی تا دید مامانم طلا به این بزرگی داد گف سیسمونی منم خریدم ئ15تومن شدن

البته من ازبعد تولد بچه ام خیلی دارم با شوهرم به اختلاف میخورم که ربطی به طلا و اینا نداره

اگه میشه دلیلشو میگی؟و یه نصیحت بمن میکنی درباره ازدواج یا جهاز؟

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
اگه میشه دلیلشو میگی؟و یه نصیحت بمن میکنی درباره ازدواج یا جهاز؟

دلیلش اینه شب قبل زایمان سر اسم دعوامون شد گف پاشو برو خونه مامانت اگر میخوای گریه کنی طبقه پایین هستن مادرم اینا منم جا خوابم جداکردم بعد گف پاشو بیا سرجات والا میرم پشت سرمم نگاه نمیکنم همین الان منم گفتم مرد که راحت میگه میرم حتما یکی داره .. تولد جاریم تو گروه قلب ابی فرستاد بعدش یه شب میخواستم کنارش دراز بکشم گف برو سرجات بخواب 20روزه باهاش قهرم به چیز خوری افتاده اما دلم شکسته ازش ب داداشش هم گفتم  جهاز من اگر برگردم عقب میگم شوهرمبخره چون خیلی توش حرف هس ..برا ازدواج هم با کسی ازدواج کن که همه چیز در حد تعادل داشته باشه ..پول یه مقدار زیبایی یه مقدار خانواده خوب تحصیلات یه مقدار 

دلیلش اینه شب قبل زایمان سر اسم دعوامون شد گف پاشو برو خونه مامانت اگر میخوای گریه کنی طبقه پایین هس ...

ممنونم عزیزم انشالله مشکلات شما حل بشن و سلامت باشی

راستش من کوچیکارو میخوام بخرم ولی مجبورم ایرانی بخرم چون دیشب وقتی لوازم خونگی رفتم اکثرا میگفتن تو تحریم هستیم و قطعه و خدمات پس از فروش وسایل خارجی بسیار ضعیف شده حتی ممکنه تقلبیم باشن

ممنونم عزیزم انشالله مشکلات شما حل بشن و سلامت باشی راستش من کوچیکارو میخوام بخرم ولی مجبورم ایرانی ...

اره خارجی خیلی هم گرون شده زمان عروسی من یخچال الجی 3تومن بود بزرگش 

اره خارجی خیلی هم گرون شده زمان عروسی من یخچال الجی 3تومن بود بزرگش 

آره یه مارکای ناشناخته ای دیدم که قیمتاش بالا بود

ولی پارس خزر ویداس قطعاتش هست ولی بازم دودلم 

اها خب ۲۰۰میلیون ماشین خرید برات خب ی تیگه طلا بخره دیگه چیزی نیس ک دهنشونم بسته شه

دیگه میگه پول ندارم 😐

آره ما رسم داریم طلا بیاره شوهرم بنده خدا از همین الان رفت خرید تا گرون نشده البته من و شوهرم با هم پول گذاشتیم خریدیم من 9میلیون داشتم شوهرمم 5تومن گذاشت روش خرید برام به کسی هم چیزی نگفتیم تو منی نداره پول من برای شوهرم پول اون برای من