2821
2789
عنوان

حالم بهم خورد واقعا این چیه پوشیده😱؟عکس🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 12814 بازدید | 295 پست
اون مرد ها بیمارن وگرنه یه فرد عادی نباید به بدن یه بچه توجه کنه اتفاقا باید بزاری بچه لباسی که دوس ...

چادر و روسری نه،مگه لباس پوشیده فقط چادر و روسریه؟ ولی باید قبول کنیم مردای ایران ظرفیت ندارن تقصیرم ندارن چون محدود کردن،بیماران جنسی هم زیاده بیرون خانم عزیز،باید خیلی توجه داشته باشیم به بچه ها،

❤هر که در عشق سر از قله بر آرد هنر است، همه تا دامنه کوه تحمل دارند❤
اون مرد ها بیمارن وگرنه یه فرد عادی نباید به بدن یه بچه توجه کنه اتفاقا باید بزاری بچه لباسی که دوس ...

خب متاسفانه جامعه ما اینطوره   بعد من منظورم چادر و روسری نیست   بچه هایی ک اندامشون بزرگه مادرشون باید ی لباس تنه بچه کنه ک قشنگ معلوم نباشه 

میدونم خدا پشتمه و همیشه هوامو داره و ناامیدم نمیکنه 😍🥰 خدا جون دوستت دارم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باور کن من دیدم تحریک شدم

کو من ندیدمممم

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻
خخخ تو ی تاپیک بودم حرف  کوتا و مچ پای تپل شد یکی گف بعضیا مچ پاهاشون اندازه مچ پاهای بهداد سلی ...

بیچاره بهداد سلیمی😑😂مرسی موجبات خندمو فراهم کردی خیلی دلم گرفته بود❤️

اگه میشه یه صلوات مهمونم کنین...مرسی  راستی توی تاپیک های ختم ونذر یامذهبی تگم کنین.پیشاپیش ممنون والتماس دعا  
من یه بار وعسه پسرم لباس میخریدم یه خانوم اومد برا دختر ده سالش لباس بخره،همونجا جلو منو همسرم شلوار ...

😱😱😱من دیگه رد دادم

تقدیم به یگانه مادرشوهرم.وقتی اومدی نفهمیدم کی اومده وقتی رفتی فهمیدم کی رفت...😜
صفحه5

فک کردم لخته😑کی هس حالا؟

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻
2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 4 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز