2821
2789
اخه چون زیاد دارم شاید مثلا دوبار پوشیده باشم ی وقتا ی چیزی خوشم بیاد زیاد میپوشم بعد ی مدت میندازم ...

بعضی هارو آدم از دلش نمیاد بندازه اشغالی... لباس مجلسی چندبار استفاده می‌کنید؟؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوشبحالت  من نمیتونم واقعا،واسه همین همیشه لباسایی میخرم که فصلی نباشن همیشه بتونم بپوشم

من از بچگی خیلی لباس داشتم مامانم میخرید 

الان کمدم پر پره هم قدیمی دارم هم‌چند تا جدید که اون زیر بودن جلو دست نبودن که بپوشم 

حالا جدید هم گرفتم مسافرت رفته بودیم لباسای ترک گرفتم حیفم‌میاد بپوشم نگاه داشتم عقدی چیزی کردم بپوشم که لباس نو داشته باشم😂

اینم فهمیدم که واقعا آدم ۴ تا لباس درست درمون بگیره حتی گرون که زود خراب نشه خیلی بهتر از این همه لباسه که دلمم نمیاد بندازم دور هر سری چند تا میندازم دور بازم تموم نمیشه

بعضی هارو آدم از دلش نمیاد بندازه اشغالی... لباس مجلسی چندبار استفاده می‌کنید؟؟ 

یه بار 😁

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
همسرتون لباس پوشیدن شما براش مهم نیس چی می پوشین ینی خوشش بیاد یا نه؟؟؟ 

قطعا مهمه. منم خييلى لباس دارم. اصلا نميدونم چجورى اينارو جا بدم. الان ٣ ساله ازدواج كرديم، هنوز بعضى لباسارو تنم نكردم، يا انقدر بين استفاده ام فاصله ميوفته كه ميپرسه تازه خريدى؟ 

ولى به اين زوديا لباسامو دور نميندازم.

اَللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَليِكْ اَلْفَرَجْ
من هر ماه خرید کلی دارم لباس خونه هر ماه ۲ تا ۳ دست زیاد نمی پوشم اگه کسی بدش نیاد میدم به اون وگرنه ...

ماهی ۲ ۳ دست لباس میخری؟ینی حدودا سالی ۳۰دست؟عجبببببب🤔

سلطان_لباس😁#  

آخخخ ک زمین بدجور گرده ، آدم نماها!!!
بعدش میدی به کسی؟؟؟ 

اره عزیزم هر کس که نیاز داشته باشه 

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
قطعا مهمه. منم خييلى لباس دارم. اصلا نميدونم چجورى اينارو جا بدم. الان ٣ ساله ازدواج كرديم، هنو ...

اهاااا روزی یه دست بپوش تنوع میشه هم اینکه همرو استفاده می کنی

خوبه واقعا.... راحت میندازی بره؟؟؟ 

واقعا دلم نمیاد😐 با این که واقعا مال خیلی سال پیشه و خیلیاشو اصلا اصلا نمیپوشم دلم نمیاد 

یه سریا هم انقدر پوشیدم دیگه رنگ و رو نداشت 😂😂 گفتم آبروریزیه دیگه انداختم رفت 

یه سری لباس هست برای مهمونی و مجلس خودمونی اینا خیلی خیلی کم پوشیدم و سالمه ولی برام کوچیکه دلم نمیاد بندازم دور فکر کردم دیدم تو کمدا بفروشم بد نیست 🤔

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 4 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز