2777
2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 33 پست
چراعزیزم مگه شماهم عروسی می خواهی بگیری

من ۷ماه عقدم وهرروزداره مشکلاتم بیشترمیشه ومادرمم هیچ جوره راضی نمیشه همینطوری برم سرخونه وزندگیم مجبورم یه مراسم بگیرم،باتعدادکم وسالن بزرگ،اگرنگیرم واقعاباکارای بقیه کارم به جدایی میفته،والله بخداازفکروخیال دارم دیوانه میشم غصه های خودم کمه فکراینکه نکنه ازهمین تعدادیکی خدای نکرده کرونابگیره اضافه شده،خدایاخودت به دادماجوونابرس ازیک ورگرونیااین کرونام شده بدبختی ما

لطفالایک نکنید،ممنون
من ۷ماه عقدم وهرروزداره مشکلاتم بیشترمیشه ومادرمم هیچ جوره راضی نمیشه همینطوری برم سرخونه وزندگیم مج ...

عزیزم درکت میکنم بدون جشن برو بعدش یک جشن عالی بگیر اینجورخدای نکرده ممکنه خودت وخانواده ات هم بگیرید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم درکت میکنم بدون جشن برو بعدش یک جشن عالی بگیر اینجورخدای نکرده ممکنه خودت وخانواده ات هم بگیری ...

اینقدررررتوی این مدت مشکلات برام پیش اومده که مادرم هیچ جوره راضی نمیشه،بخداموندم چکارکنم خودمم دوست دارم این پولم برای زندگیم خرج کنم،نمیدونم چکارکنم 😭😭

لطفالایک نکنید،ممنون