2777
2789
تازه ونوس از بقیه بهتره  حرف اخر و که اصلا نمیشه نگاهش کرد وقتی با کلاسای بیرون مقایسه میکنی ...

😂😂😂خیلی داغونن واقعا 

من خریدمش الان دادم مامانم گذاشته کتابخونه اونایی که خیلی پایه ضعیفی دارن ببرن استفاده کنن 

من خودم پایه درسیم خیلی قوی بود گول تبلیعاتشونو خوردم

آنقدر دوستت دارم که ای کاش کسی اینگونه مرا دوست میداشت..... ❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂خیلی داغونن واقعا  من خریدمش الان دادم مامانم گذاشته کتابخونه اونایی که خیلی پایه ضعیفی ...

من هم گول تبلیغات خوردم 

به جرات میتونم بگم سال اول کنکورم رو بخاطر همین دی وی دی ها از دست دادم. دی وی دی های مسعودی رو نگاه میکردم و تستاش رو میزدم ولی کتاب تست چیزی نمیتونستم حل کنم درصدم تو کنکور فک کنم ۲۵ درصد سال اول شد

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
من هم گول تبلیغات خوردم  به جرات میتونم بگم سال اول کنکورم رو بخاطر همین دی وی دی ها از دست دا ...

همین دیگه ادم فک میکنه خیلی بلده با تدریسای اینا ولی درواقع هیچی یادنمیگیری هی خودتو سرکارمیزاری

کلاس انلاینشون میشه روشون حساب کرد؟

من کلاس حصوریشون رو رفتم

عالی بودن بخدا.

سادات مولف ریاضی تخته سیاه

دکتر ارامفر هم زیست تخته سیاه

فیزیک هم مهندس  عباسیان عالی بود ولی تو کلاسی نو نیست یه سایت دیگه هست که اسمش رو نمیدونم.

من این کلاسا رو رفتم سال سوم کنکورم فیزیو قبول شدم ولی ترازم تو ازمون هام بالای ۷۰۰۰ بود با اینکه افسردگی شدید گرفته بودم. مهندس سادات طراح سوال قلم چی هم بود

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
من کلاس حصوریشون رو رفتم عالی بودن بخدا. سادات مولف ریاضی تخته سیاه دکتر ارامفر هم زیست تخته سیاه ...

منم با اقای سادات کلاس داشتم از جون و دل مایه میزاره

برای شیمی هم دکتر مرادی عالیه

رتبه تک رقمی هم زیاد داشته

منم با اقای سادات کلاس داشتم از جون و دل مایه میزاره

اره واقعا

من سال اول کنکورم ۵ درصد ریاضی زدم ولی سال بعدش ۸۰

استارتر خوب تحقیق کن بعد پول خرج کن.

ولی در کل به این پکیج ها اطمینان نکن . همین استادایی که پکیج دارن ممکنه سر کلاس حضوری خیلی بهتر باشن من نمیدونم ولی میدونم که تو دی وی دی ها بد درس دادن

الان فیزیو میخونی؟

اره

مرسی بابت راهنماییت

میبخشی گفتم من تجربه رو بگم .... اپلیکیشن یا سایت آلا خوبه بیشتر از خوب رایگان هم هست فقط هزینه نت خودت ..... بعد برنامه شاد میتونی نصب کنی ازمحتوا استفاده کنی برای تک تک درس ها فیلم گذاشتن و خیلی خوبه با حل تمرین کتاب ها کامل خوب شما دوتا فیلم رایگان داری دستت میاد کدوم بهتره چه درسی کی خوبه بعدم کتاب کمکی خوب با درسنامه قوی خلاصه نشد نداره فقط باید زحمت بیشتری بکشی .... موفق باشی گلم