2777
2789
عنوان

خانوما میشه کمکم کنید بگید باید چیکار کنم ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 26 پست
شوهرم خیلی ادم لجبازیه وقتی یه حرفی بزنه سرحرفش میمونه

خب پس واجب شد توبرگردی میتونی یه شاخه گلم بگیری ببین هیچ چی ازت کم نمیشه

بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔
سونوگرافی هزینه آنچنانی نداره که بخوای نگرانش باشی. شوهرتم باید شعور داشته باشه که با یه زن باردار ب ...

همش میگه اگه یه بلای سر بچم بیاد دودمانت به باد میدم انگار که من براش اهمیت ندارم 😢😢 البته ناحقی نکنم قبلا که خوب بودیم هیچ وقت از این حرفا نمیزد همش هوای منو داشت

فرشته کوچولو من بی صبرانه منتظرتیم تا بیای و به زندگیمون شادی ببخشی یه صلوات برا دخترم میفرستی که سالم بیاد بغلم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی کسی تصمیم میگیره ازدواج کنه. یعنی بزرگ شده. قهر مال بچه هاس. اگه هرروز دعوا کردین به پدرومادر اطلاع ندین. خودتون حلش کنین. همین اختلافات کوچیک باعث لج و لجبازی میشه و بعدش به طلاق کشیده میشه. 

۱۰ سال ازدواج کردم هیچ وقت حرف های زندگیم رو ختی به مادرم هم نگفتم با اینکه دعوا و دلخوری هم داشتیم ...

میدونم اشتباه کردم ولی به خدا من از لحاظ روحی خیلی داغونم مردها اصلا محبت کلامی ندارن فکر میکنن محبت فقط به خریدن چیزیه

فرشته کوچولو من بی صبرانه منتظرتیم تا بیای و به زندگیمون شادی ببخشی یه صلوات برا دخترم میفرستی که سالم بیاد بغلم 
۱۰ سال ازدواج کردم هیچ وقت حرف های زندگیم رو ختی به مادرم هم نگفتم با اینکه دعوا و دلخوری هم داشتیم ...

حرفت درسته. منم مثل شما 11 سال ازدواج کردم. هیچوقت پدرومادرامون از زندگی ما چیزی نفهمیدن خداروشکر

حرفت درسته. منم مثل شما 11 سال ازدواج کردم. هیچوقت پدرومادرامون از زندگی ما چیزی نفهمیدن خداروشکر

بله درستش هم همینه ما بعد چند روز آشتی می کنیم ولی این قهرها تاثیری بعدی تو روابط پدرومادرمون با شوهرمون میزاره

سوگیلیم عشق الماسا وارلیق بوتون افسانه دیر, عشقدن محروم الان اینسانلیغا بیگاندیر

حالا که همه از خودشون تعریف میکنن منم کنم😂

منم تو ده سالی که ازدواج کردم بارهاااااا کتک خوردم ، حرف شنیدم همش هم به ناحق، و خلاصه دعواهایی که هر کس جای من بود یه شب موندن باهاش رو تحمل نمیکرد مخصوصا پنج سال اول چون خداروشکر خودش کم کم به اشتباهاتش پی برد و پشمون شد و درست شد.... ولی حتی یکبار هم نزاشتم هیچکس بفهمه و همش رو میریختم تو خودم... خونوادم فک میکنن من چه بخت خوبی دارم و خیالشون از بابتم راحته و منم نخاستم غصه دارشون کنم...

گاهی میشنوم بعضیا سر چه مسایل پیش پا افتاده ای میرن قهر میخام سرمو بزنم به دیوار...

بله درستش هم همینه ما بعد چند روز آشتی می کنیم ولی این قهرها تاثیری بعدی تو روابط پدرومادرمون با شوه ...

آره صد در صد. ولی من خدارو شکر شوهرم خوبه اگه سرچیزی هم باهم بحث بکنیم بعد یه ساعت تموم میشه. نمیذاره زیاد طولانی بشه

حالا که همه از خودشون تعریف میکنن منم کنم😂 منم تو ده سالی که ازدواج کردم بارهاااااا کتک خوردم ، حر ...

امیدوارم همیشه خوشبخت باشید 

همچنین شما عزیزم،،،🌹

حالا که همه چیز بهم ریختس مادرشوهرم بهم میگه تو از حاملگیت سواستفاده میکنی 😢😢 دلم اتیش میگیره از حرف بی جا