2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قربونت برم چشات نازه. بچه جاریمه😄

فدات😍🤩

بچه جاری تو عکس چه میکنه خواهر؟ فک کردم بچه ی خودته🤣

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
قربونت اره عشقمه😍 فسقلی منه

اسی نمیزاره برم پی زندگیم

من یک زنم💃💃💃💃زنی پراز عشق پرازمهربانی پرازآرامش😍😍زنی که اندام ظریفش موهای بلندومرتبش لبخندش لباس های شیکش از زیبایی هایی زندگی میگویند.🤩🤩زنی که بایک فنجان چای و نقل کنارعشقش بایک خریدکوچک بایک موسیقی شاددرخانه عاشقش احساس خوشبختی عمیق میکندزنی که با تمام ظرافتش به عشق ایمان آوردوبرایش با تمام سختی هاجنگیدزنی که خانه اش بوی عشق و آرامش می دهد زنی که میخواهدمادردوپسرباشدتابه آنهاطعم خوشبختی رابچشاند.💃💃💃عشق ابدی من درکنارتوازتمام زندگی لذت میبرم باسختی ها می جنگم وبرای رویاهایمان به توبه خودم بال میدهم تابه هرآنچه به من وتوآرامش میدهدبرسیم. 

اسی برم دیگ برنمیگردماااااااا

من یک زنم💃💃💃💃زنی پراز عشق پرازمهربانی پرازآرامش😍😍زنی که اندام ظریفش موهای بلندومرتبش لبخندش لباس های شیکش از زیبایی هایی زندگی میگویند.🤩🤩زنی که بایک فنجان چای و نقل کنارعشقش بایک خریدکوچک بایک موسیقی شاددرخانه عاشقش احساس خوشبختی عمیق میکندزنی که با تمام ظرافتش به عشق ایمان آوردوبرایش با تمام سختی هاجنگیدزنی که خانه اش بوی عشق و آرامش می دهد زنی که میخواهدمادردوپسرباشدتابه آنهاطعم خوشبختی رابچشاند.💃💃💃عشق ابدی من درکنارتوازتمام زندگی لذت میبرم باسختی ها می جنگم وبرای رویاهایمان به توبه خودم بال میدهم تابه هرآنچه به من وتوآرامش میدهدبرسیم.