2777
2789
عنوان

کدبانوهاکمک

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 23 پست
حالاخودش اگه میخواست بره مهمونی یه چیزی میشدگفت ولی مهمون روکه نمیشه جواب کرداونم مهمونای رسمی

بخدا الان همسر من هفته ای 3 بار میاد خونه ، پسرم کلا شب و روز گریه میکنه 

من بخاطر سلامتی خودش میگم 

وگرنه خودش هرچی صلاح بدونه

یک شهریور ماهی خاص....goftino.com/c/2AJcNm نه ماه انتظار شیرین ترین انتظار دنیاست وقتی حاصلش تو باشی جان و جهان من😍
نه عزیزم مهمونی اونطوری نیست ریسم وخانمش وشریکشون خودشون گفتن میخوایم بیایم یه سرخونتون من دوست ندار ...

به هر حال خطرناکه 

دعا میکنم به خیر بگذره

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس خودم درست کنم ؟

مرغ شکم پر

زرشک پلو

قورمه سبزی

ژله

سالاد

دوغ ونوشابه

خوبه؟

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
به هر حال خطرناکه  دعا میکنم به خیر بگذره

ممنون عزیزم

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
ببین عزیزم ، منم درکتون میکنم ولی حتی بخاطر سلامتی خودتون هم که شده پذیرایی زیادی نکنین ، در حد شیری ...

عزیزم مهم این که هم بببین حتی ۱ ساعت پیشون باشه اگ کرونا داشته باشن تو همون ۱ ساعت هم انتقال پیدا میشع

حالاخودش اگه میخواست بره مهمونی یه چیزی میشدگفت ولی مهمون روکه نمیشه جواب کرداونم مهمونای رسمی

اره اگه فامیل بود میگفتم نه 

اما این فرق میکنه بعدم میدونم برای چه کاری میان دوست ندارم خشک باشه هرچند خودمم دوست ندارم این شرایط کسی بیاد خونم به قول دوستمون شاید من ناقل باشم امااصلا نمیتونم بگم نیان 

اره اگه فامیل بود میگفتم نه  اما این فرق میکنه بعدم میدونم برای چه کاری میان دوست ندارم خشک با ...

والامنم عیدهم مادرخودموگفتن نیان هم خواهرشوهرمو اونادرک میکنن ولی غریبه رونمیشه چیزی گفت 

ایشالابه سلامت برگزارشه

اول یه نگاه به تاپیکات کن بعد پست بذار خودت که مهمون داشتی برج ۴😐🙄

اره داشتم ولی کنسل کردم ، نظر من هم به استارتر مربوطه نه کس دیگه ای 

یک شهریور ماهی خاص....goftino.com/c/2AJcNm نه ماه انتظار شیرین ترین انتظار دنیاست وقتی حاصلش تو باشی جان و جهان من😍