2777
2789
عنوان

وسواس فکری

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 22 پست
بنظرتون مشکل خاصیه؟ تو ی تاپیک دیگم دو تا ادم مشکل دار با بیماریهای روانی دیگه رفتن تاپیکای قبلیم در ...

نه مشکل خاصی نیست

فکر کردنی که خوبه و آدمو به سعادت میرسونه اون فکریه که باهاش احساس امیدواری کنی...بیش از حد و بد فکر کردن  به یه موضوعی باعث وسواس و تهش افسردگی میشه...باید خودتو بشناسی...کتاب برای خودشناسی بخونی که بتونی ذهنتو کنترل کنی که سمت هرچیزی نره و خودت ریششو در بیاری...مثلا من خیلی به گذشتم فکر میکنم خیلی خودمو سرزنش میکردم و همیشه ناامید بودم...مشکلمو یافتم... خودمو بخشیدم و الان دارم رو خودم کار میکنم 

شما هم ببین رو چه موضوعی حساسی رو خودت کارکن و اینو بدون اول خدا میتونه کمکت کنه و بعدفقط خودتی که میتونی کمک کنی به خودت،دیگران تو فکر شما نیستند فقط میتونند راهنماییت کنند...اصلاح مزاجم که تست بدید ببینید مزاجتون چیه...من استرس و اضطراب داشتم همراه وسواس فکری که با طب سنتی مزاجمو متعادل کردم و الان خیلیییی بهترم.ولی بیشتر به خاطر اینه کمی به خودشناسی رسیدم

و خدایی هست مهربانتر  از حد تصور:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من احساس میکنم بیشتر در ادمای باهوشتر این حالت رخ میده

آره.. غرضم خودستایی نیست ولی در مورد من این موضوع صدق میکنه...خودتونو باور کنید تمرکز کنید رو ویژگی های مثبتتون...احساسات خوب با تمرکز رشد پیدا میکنند...

اگه سنتون کمتر از بیست ساله کتاب زندانی ذهنت نباش،زندگی کن 

خیلی کمک میکنه.

بیشترم که کتاب  از حال بد به حال خوب خیلی خوبه

البته زیر بیست سالم این کتاب خوبه