2777
2789
عنوان

یه کم درد و دل

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 23 پست
عجبا ببین عزیزم اگ. به خاطر تو اینکارو کرده مبحثش جداست  ولی اگر به خاطر مشکلات روزگار خودش پر ...

نه قبلا بهم گفتش اگ یروز بری اینکارو میکنم مامانش میگ تو جیب شلوارش یه نامه بوده ک برا من نوشته ولی نگفت چیه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اون یه شهر دیگه تو یه شهر دیگه ؟ بعد واسه تو خودکشی کرده"؟ واقعا عاشق بوده

نه هر دوتا یه شهریم  به خانوادش میگه میخام برام باغ هارو سر بزنم   میره دهاتشون ک یه شهر دیگس

نه قبلا بهم گفتش اگ یروز بری اینکارو میکنم مامانش میگ تو جیب شلوارش یه نامه بوده ک برا من نوشته ولی ...

خوب چرا به جای خودکشی نجنگید که بدستت بیاره واقعا موقعیت پیچیده ای هست فقط خودت میتونی تصمیم درست بگیری و اگر واقعا فکر میکنی آینده ای باهاش نداری پس عذاب وجدان نگیر کار درست تو کردی نه اون فقط میتونی کمکش کنی؟ ببریش دکتر روانشناس با خودت بره بهتره انشالله بعد ازینکه خوب بشه و سالم بمونه

اولین کاربری من شاید قبل سال نود بود اما نمیدونم چرا پسوردام همیشه یادم میره😎🤓

خوب عزیزم این چکاریه،کم پیش میاد عاشقای این چنینی پیدابشن،روخودت کارکن ازدستش نده.

نمی دونم از قبل اینک بهم بزنم وقتی دستمو میگرفت بدم میومد یجوری ازش متنفر شده بودم 

الانم همین حس روداری؟ازش به خاطر خودش بدت میاد،یا خودتو لایق نمیدونی

نه بحث لایق دوستن نیست   حرکاتاش رفتاراش دوستام میدیدن میگفتن وای چقد خوبه  ولی من برام یجوری بود باهاش حرف میزدم سریع عصبی و کلافه میشدم  ...