2777
2789
عنوان

میشه ادای استقلالی ها رو در نیارین و شعار ندین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 856 بازدید | 62 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من که در هیچ شرایطی طرفدار استقلال نیستم حتی تو آسیا.استقلالیام خواهشا طرفدار ما نباشن تو آسیا. ...

عزیزم مسلما همه ما طرفدار تیم استقلال و پرسپولیس هستیم چون این ۲ تا تیم کشورمون هستند چون اگر بخوایم نگاه دقیق کنیم تو جهان جایگاهی نداره فوتبالمون پس وقتی بازی خارجی داریم مهم برد هست چون اون تیم نماینده کشورمون هست پس استقلال و پرسپولیس گفتن بی فایده هست مهم تیم ایرانی هست 💙❤

یه جوری ناراحتید انگار استقلال اولین بار میبازه و پرسپولیس اولین بار قهرمان میشه☺☺

قهرمان؟!👀

خواهرا واسه حل مشکلم یه صلوات مهمونم کنید😔خدایا چیزی نشه😔۹/۹/۹۹اتفاق خوب زندگیم افتاد و من شاادم و بدون هیچ دغدغه ای عزیزانمم حالشون خوبه😊😄
یه جوری ناراحتید انگار استقلال اولین بار میبازه و پرسپولیس اولین بار قهرمان میشه☺☺

ناراحتیم فقط و فقط از کساییه که ادای استقلالی ها رو در میارن و آبروی تاج رو میبرن.

قهرمانی ای که پشتش ناله و نفرین همههه ی تیم های لیگ برتری باشه تنها برازنده ی لُنگه

چون تو با بد،بد کنی پس فرق چیست؟
وقتی نمیتونید جواب منطقی در برابر حرف دیگران بزنید تاپیک زدن میشه حالت دفاعی و فرافکنی دوست عزیز ... ...

حرف شما که کلا برام اهمیت نداشت.چون از حرف زدنتون فهمیدم چیزی از استقلال نمیدونید.منظورم کسایی بود که از فوتبال چیزی سرشون میشه ولی ادای استقلالی ها رو درمیارن

عزیزم مسلما همه ما طرفدار تیم استقلال و پرسپولیس هستیم چون این ۲ تا تیم کشورمون هستند چون اگر بخوایم ...

مخاطب تاپیکم دقیقا امثال شما بودن. چندتا از بازی های چند فصل اخیر استقلال رو دیدید؟

والا من که در هیچ شرایطی طرفدار استقلال نیستم حتی تو آسیا.استقلالیام خواهشا طرفدار ما نباشن تو آسیا. ...

عاشقتم عالی اومدی❤😂بزار با این چرندیات آروم بشن و بتونن بخوابن

عدّه ای هستن در وَهمِ خود،خداجو و خداپرستن،اما خلقی برای در امان ماندن از شرّشان به خدا پناه میبرن.خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی را تغییر نمیدهد مگر به خواست خودشان...
حرف شما که کلا برام اهمیت نداشت.چون از حرف زدنتون فهمیدم چیزی از استقلال نمیدونید.منظورم کسایی بود ک ...

بله منم اهمیتی به حرف شما نمیدم چون سطح فکری یکسانی نداریم😉 شما مو رو میبینید من پیچش مو رو .... خوش باشی تنها استقلالی سایت 🤭👊🏻

من خودم استقلالی هستم ولی اول ایرانی هستم و از برد پرسپولیس خوشحالم شما هم خوشحال باش💙❤

چرا جواب سؤالم رو نمیدی عزیزم؟ واضح نبود پرسشم؟

بله منم اهمیتی به حرف شما نمیدم چون سطح فکری یکسانی نداریم😉 شما مو رو میبینید من پیچش مو رو .... خو ...

خداروشکر. فکر کنم شمایی که داری تو تاپیک من نظر میذاری