2777
2789
عنوان

عکس جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 35 پست
بقیش تو کارتنه چشم از این ب بعد میخرم میزارم.تو تاپیکامم هست ی سریاشون🙂😚😙

باجه عجیجم 😍😍😘

یه خانوم متعهد و وفادار به همسرم هستم ❤️             👈 با افتخار باید بگم که مهربون تر و خوشگل ترو با وفا دار تر و خوش تیپ تر و جیگر تر  از اون ندیدم و به همین دلیل اون رو مردترین مردها میدونم 👉                              پنج ساله پیشم هست و چهار ساله خانوم خونش هستم ☺️😍❤️                                                        👩‍❤️‍👩 تو مرا جان و جهانی حضرت یاااار 👩‍❤️‍👩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکت باشه عزیزم به سلامتی و  دل خوش استفاده کنی انشاالله خوشبخت شین

مرسی گلم از این همه انرژی😍😍😍

وزن اولیه ۷۵😠😬😠😬😠وزن فعلی۷۰😍😍😍😍🤑🤑🤑وزن هدف ۵۵😍😍
عزیزم مبارکه😍 اره قشنگه   من ی سرویس اشپزخونه گرفتم فلا مامان میگه جا میگیره دیگه برات چیزی ...

مرسی عزیزدلم😍😍😍

وای امان از این مادرا😒😒😁😁

مبارکت باشه عزیزم به سلامتی و دل خوش استفاده کنی عروس خانم  زندگی با عشقی داشته باشی

مرسی مهربونم😍😍🤗🤗😗😗

خونه من70 متره خونهمامانم اینا100 متر 

مامانم جهازخواهرمو اورده خونه من گذاشته😯

میگی اسم بچت باید حتما فقط پارسی باشه بعدش تو هر جمله 500تا کلمه انگلیسی میگی؟فازت چیه ؟بهشت زهرای لندن بزنه به کمرت با کلاس!!                                                                                                  ازلینای عزیزم دلتنگتم رفیق
بد نیست خدا به دادت برسه با جهزیه خریدن

دقیقا ارامش ندارم بخدا همش استرس همه ناراحتم

خیلی چیزام مونده.اونا پول سنگین میخوان.نمیدونم چجوری میخوام بگیرم.دلمم ب پدرم خوش نیست اصلا دعاکن برام

خونه من70 متره خونهمامانم اینا100 متر  مامانم جهازخواهرمو اورده خونه من گذاشته😯

اوووو😑😑😑😁😁😁اشکال نداره خواهرخوبی باش😉

اوووو😑😑😑😁😁😁اشکال نداره خواهرخوبی باش😉

زورم نمیرسه مجبورم باشم😂😂😂

میگی اسم بچت باید حتما فقط پارسی باشه بعدش تو هر جمله 500تا کلمه انگلیسی میگی؟فازت چیه ؟بهشت زهرای لندن بزنه به کمرت با کلاس!!                                                                                                  ازلینای عزیزم دلتنگتم رفیق