2777
2789

من دفعه پیش اومد خوشحالی خانوادگی و هدیه..مامانم واسم هدیه گرفت..اخر هفته هم کل فامیل دعوت بودند و خوشحالی و خنده بود

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دفعه پیش اومد خوشحالی خانوادگی و هدیه..مامانم واسم هدیه گرفت..اخر هفته هم کل فامیل دعوت بودند و خ ...

عزیزم منو راهنمایی کن

مال من ۱۴ و چهارشنبه 

۱۴ رو نوشته خبر خوش و چهارشنبه رو ناراحتی آخه چجوری پس حساب کنم کدومشه

عزیزم منو راهنمایی کن مال من ۱۴ و چهارشنبه  ۱۴ رو نوشته خبر خوش و چهارشنبه رو ناراحتی آخه چجو ...

خواهرم اینجوری اومد ولی هم خبر خوش اومد هم یه نارحتی ..البته گاهی فقط یه ناراحتی کوچیکه..که ممکنه توجه نکنی

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚
عزیزم مثلا برا یکی چهارشنبه میاد که میگه ناراحتی در پیش دارید یعنی اون ماه یا کلا ؟؟

نمیدونم من از یه تاپیکی شات گرفتم فال که فقط برا سرگرمیه گلم گاهی وقتا حقیقت میشه

خدای من شکرت🌷انرژیِ مثبت یعنی امیدوار باش ، یعنی دعا کن ، یعنی بخند ، یعنی به چیزهای خوب فکر کن ، به روزهای خوب فکر میکنم ، میخندم ، و با دلی سرشار از امید ؛ برایِ آرزوهام دعا میکنم و بلند میشم ، چرا که میدونم هیچ دعایی ، بدونِ تلاشِ منمستجاب نخواهد شد ☺️✌️