2777
2789

میشه لطفا درخواستمو قبول کنی♥️

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو عمرم فالگیری شبیه مهتاب ندیدم. انقدر خوب و دقیق میگه که هیچ موضوعی برای آدم نامفهوم باقی نمیمونه. من که فقط مهتاب رو قبول دارم. هر چی هم بگیره نوش جونش. شماره مهتاب 09196518128

منم از مهتاب خیلی راضیم

فقط حیف که برای غریبه ها نمیگیره وگرنه عالیه. تمام فکر آدم رو میخونه و مو به مو کل زندگی رو میگه. یه جوری صحبت میکنه که آدم فکر میکنه یا فامیله یا آشنا

مهتاب عالیه عالی 09196518128 

وایی بیخیال داری تبلیغ میکنی

نی نی یار تگ کن 

الان اون زنیکه یه شیااااد 

ایش

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
منم از مهتاب خیلی راضیم فقط حیف که برای غریبه ها نمیگیره وگرنه عالیه. تمام فکر آدم رو میخونه و مو ب ...

دروغ چرامیگی

خداروشکرت بخاطر وجود فرشته ای تو زندگیم🧿💖خدایاخانوادمو پدرمادروخواهربرادرمو ب تو سپردم...لطفا دعاکنین شهریورماه خبر بارداریمو بدم به شوهرم روزتولدش🌼🧡به تعویق افتاددعاکنین مهرماه خبربارداریمو بدم🥰🥰

من تازه زنگ زدم جواب داد با یه بوق..گفت ۱۵۰بفرس

خداروشکرت بخاطر وجود فرشته ای تو زندگیم🧿💖خدایاخانوادمو پدرمادروخواهربرادرمو ب تو سپردم...لطفا دعاکنین شهریورماه خبر بارداریمو بدم به شوهرم روزتولدش🌼🧡به تعویق افتاددعاکنین مهرماه خبربارداریمو بدم🥰🥰
نی نی یار تگ کن  الان اون زنیکه یه شیااااد  ایش

هیچ وقت زندگی و تقدیر و اینده رو دست اینجور اشخاص ندید

کاربر پسر هستم عقاب آریایی🤟بی حد میخاستمت ولی در حد نبودی،،،،. خوندن فکر ادما دیگه زیاد سخت نیست...  

چخبره اینقد.پول رومیگیره ومیره .مسهره ها