2777
2789
عنوان

«شعر١١»

| مشاهده متن کامل بحث + 13930 بازدید | 2925 پست
میدونم...توکل بر خدا...❤ دیرگاهی ست که دلتنگی هایم از مرز شب رد شده است؛ بتاب رویای من .. ...

👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻😍🌺🍊🍊

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

@افروهر     مــی دانـــی اگـــر هنوز هم تورا آرزو می کنم برای ِ بـی آرزو بودن ِ من ن ...

چه بگویم درباره تو؟
از زمانی که تو وارد زندگی ام شدی

هر چیزی برایم تازگی دارد
و تو دلیل شادی من در زندگی هستی

من کلمات زیادی برای نشان دادن احساسم به تو ندارم
مگر آن که بگویم ممنونم!

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه بگویم درباره تو؟ از زمانی که تو وارد زندگی ام شدی هر چیزی برایم تازگی دارد و تو دلیل شادی من در ...

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

دیگر از آنهمه شیطنت و شلوغی خبری نیست؛

انقدر به خاطر ضربدر های جلوی اسمم چوب روزگار را خوردم؛

تبدیل شدم به ساکت ترین شاگرد کلاس زندگی..............

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

@اعتصامی لحظه ای در گذر از خاطره ها
ناخود آگاه دلم یاد تو کرد
خنده آمد به لبم شاد شدم
گویی از قید غم آزاد شدم
هر کجا هستی دوست، دست حق همراهت…

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )

گلی را که دیروز
به دیدار من هدیه آوردی ای دوست
دور از رخ نازنین تو
امروز پژمرد
همه لطف و زیبایی اش را
که حسرت به روی تو می خورد و
هوش از سر ما به تاراج می برد
گرمای شب برد
صفای تو اما گلی پایدار است
بهشتی همیشه بهار است
گل مهر تو در دل و جان
گل بی خزان
گل تا که من زنده ام ماندگار است

با صدای زیبای خسرو شکیبایی ارامش#   https://www.tarafdari.com/کاربران/صوت/809318/ما-حال-مو ...

خیلیییییییی زیبا بود سراسرش حس ارامش بود خدا رحمت کنه خسرو شکیبایو با  صدای بینظیرش 🙏🙏ممنون همش میگم پرتقالی که میاد مثل اسمش یه حس لطیف مثل یه نسیم خنک بهاری میاره عشقی دیگه چه کنیم 🙏❤❤❤❤❤❤❤❤❤😍😍😍😍😍😍

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
@یاسمن_۷۰     خواهر مث تو کی دارهههههه اخه    

سلام عزیزدلم انرژی مثبت من 😍😍😍😘😘دلم رفت برات 😄🌷

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
خیلیییییییی زیبا بود سراسرش حس ارامش بود خدا رحمت کنه خسرو شکیبایو با  صدای بینظیرش 🙏🙏ممنون ه ...

خوشحالم خوشتون اومد بله خدا رحمت کنه این بزرگوار رو🧡🍃

ای جانم این حس خوب و زیبا و این نسیم خنک و این لطافت همه از وجود دوستای خوب و با معرفت و سراپا مهرِ مثل شماست😁🍊🌺😍💋🍃

😎💋🧡

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

سلاااام

جاااان دل من خواهریییییییییییییییی  

سلام یاسمن جون خوبین؟چند وقته نمیبینمتون...

سلامت باشین و دل خوش🧡😍🌺🍃

سلام یاسمن جون خوبین؟چند وقته نمیبینمتون... سلامت باشین و دل خوش🧡😍🌺🍃

یاسی میگه تا تگم نکنین نمیام  

سلام یاسمن جون خوبین؟چند وقته نمیبینمتون... سلامت باشین و دل خوش🧡😍🌺🍃

سلام عزیزدلم خوبم گلم شما خوبی 😍😘 کم میام چند وقته 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
با صدای زیبای خسرو شکیبایی ارامش#   https://www.tarafdari.com/کاربران/صوت/809318/ما-حال-مو ...

خیلی زیباست...

متن کامل شو برام میزاری...

فکر کنم اونی که برام گذاشتی ناقص بود 

تعطیل🚫                                                                                 
سلاااام جاااان دل من خواهریییییییییییییییی    

قربونت بشم مهربونم 😍😘