2777
2789
عنوان

«شعر١١»

| مشاهده متن کامل بحث + 13927 بازدید | 2925 پست
به توکل نام عظمت بسم الله الرحمن  سلام دوستان صبحتون بخیر انشالله روز خوبی داشته باشید مصرع ا ...

مرسی خواهری😘

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

من زودتر از همتون سلام کردم بازم سلام دوست جان 😊 الان تو مدرسم دریغ از شاگرد 🙃هممون نشستیم ...

شاگردا خودشون نمیان یا تعطیله؟🤔

شعر ما دوهفته مدارس باز بود ولی وضعیت قرمز شد تعطیل کردن😢

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم دفنه خانم کی هستن ؟؟؟ از کاربرای قدیمیه ؟؟؟ کنجکاو شدم ببینمش 🙏❤❤🤩🤩

کاربریش تقریبا همسن منه😁

تو تاپیک شعر مرحوم مغفور باربد زیاد میرفت😁

سلام خوبی دانه خیلی وقت بود سایت نمیومد مگه اومده  خیلی دختر خوب وبا مزه ای بود

سلام ممنون❤

منظورت از دانه همون دفنه هست؟😶

آره دختر خوبی بود...سرکار رفت واسه همین دیگه وقت نمیکنه بیاد سایت

سلام ممنون❤ منظورت از دانه همون دفنه هست؟😶 آره دختر خوبی بود...سرکار رفت واسه همین دیگه وقت نمیکن ...

ای وای اشتباه تایپ کردم آره دفنه۷۷

در کنار ساحل قدم میزدم و میخواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد. جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم. نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است، با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم دیدم که چقدر بیهوده بوده است. ولی آیا اگر به سمت آن شی بی ارزش نمیرفتم واقعا میفهمیدم که بی ارزش است یا سالها حسرت آن را میخوردم...؟

پایدار باشه حال خوبتون 💜

ممنون عزیز دلم🌹

💭
یه اصطلاح شمالی هست که میگه:
چِشمِتون بالاتِر کا نِدارِمبِه!
تِه مِه چِش سویی
ومعنیش میشه:
از چشم هایم‌ که چیزی‌ مهمتر ندارم!
تو نور چشمامی
همینقد قشنگ *-*♥️

🍀||

ممنون عزیز دلم🌹 💭 یه اصطلاح شمالی هست که میگه: چِشمِتون بالاتِر کا نِدارِمبِه! تِه مِه چِش سوی ...

ته فدا جانه دلبر💞🍃

من خودم شمالیم 😘❤️❤️

دوستت دارم ای خیال لطیف ....دوستت دارم ای امید محال... 🍂🖤
سلام عزیزدلمممممممممممممم چقد خوبه که دیدم پستتو    

سلام عزیزم   فدات   

شرمنده ام که دیر به دیر میام 🙈

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی