2777
2789
عنوان

اشپزی

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 41 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اينو دیگه باید بگی 😄

صبح امروز کسی گفت به من.     تو چقدر تنهایی،گفتمتش در پاسخ تو چقدر حساسی،تن من گر تنهاست دل  من با دلهاست دوستانی دارم ببهتراز برگ درخت یاد شان در دل من قلبشان منزل من صافی آب مرا یاد تو انداخت رفیق.                                                      عشق از این بیشتر؟ که تو لبخند بزنی و من برای چال گونه ات بمیرم                                                           تو چشمات می خوام غرق شم روز و شب هواتو تنفس کنم زنده شم به حدی اسیرم کنی تو چشات با تو از زمین و زمان کنده شم نباشی بپوسم تو حجم خودم تو تنهاییام بی تو نابود شم حصاری بکش از خودت دور من می خوام به تو یک عمر محدود شم

بچه ها با عکستون متن بذارید بشه ریپلای کرد😟

صبح امروز کسی گفت به من.     تو چقدر تنهایی،گفتمتش در پاسخ تو چقدر حساسی،تن من گر تنهاست دل  من با دلهاست دوستانی دارم ببهتراز برگ درخت یاد شان در دل من قلبشان منزل من صافی آب مرا یاد تو انداخت رفیق.                                                      عشق از این بیشتر؟ که تو لبخند بزنی و من برای چال گونه ات بمیرم                                                           تو چشمات می خوام غرق شم روز و شب هواتو تنفس کنم زنده شم به حدی اسیرم کنی تو چشات با تو از زمین و زمان کنده شم نباشی بپوسم تو حجم خودم تو تنهاییام بی تو نابود شم حصاری بکش از خودت دور من می خوام به تو یک عمر محدود شم

چرا عکس نون و بیسکویت و پاک کردی😟

زرده سفیده باهم.؟یه دستور میدی لطفا ممونت میشم

بله با هم

3 تا تخم مرغ 

2 لیوان آرد 

1 لیوان شکر

1 لیوان شیر یا آبمیوه 

نصف لیوان روغن مایع

بیکینگ پودر 1 ق غ

وانیل یا پوست پرتقال 1 ق چ

به ترتیب اول تخم مرغ و وانیل و شکر با دور کند همزن به مدت 10 مین میزنیم بعد روغن و شیر رو اضافه می کنیم یه دقیقه میزنیم آخرشم آرد و بیکینگ پودر رو که قبلش بیشتر از 3 بار الک کردیم و طی سه مرحله اضافه می کنیم و میزاریم توی فر که از قبل گرم شده با دمای 180 اگه فر نداری بزار رو گاز 45 دقیقه مثل دم کشیدن برنج

بله با هم 3 تا تخم مرغ  2 لیوان آرد  1 لیوان شکر 1 لیوان شیر یا آبمیوه  نصف لیوا ...

مرسی عزیزم لطف کردی

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞
چرا عکس نون و بیسکویت و پاک کردی😟

من پاک نکردم

من ایمان دارم به هر چیزی که میخوام میرسم دیر میشود ولی اتفاق می افتد خدا همین نزدیکیست کنار من. بهترینهارو برایم میخواهد من به او ایمان دارم 
من پاک نکردم

اون کاربر عکس نون تست گذاشته بود بیسکویت ش شبیه پیتی پور بود، اسم کاربر یشو ندیدم😞

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز