2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

پسر 

منم بگو اشتی میکنیم یان؟؟؟؟؟اگ اره کی؟؟؟؟؟دوسم داره؟؟؟خیانت میکنه

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
اون دنیا یهو بگو دیگه😁✌

همسرتون خرید خونه ی ویلایی زو در اولویت اول زندگیش نمیدونه 

از خووه ی ویلایی خاطره ی خوبی نداره خریدشو عقب میندازه 

به هیچکس بیش از اندازه بها ندید

هدیه کن به روح پدر مرحومم 😭😭😭😭

چشم عزیزم رو چشمام 

منم مثل خودت دردمون مشترکه 

عزیزم الهی خدا روحش و شاد کنه . 

💜 مامان 1400🌻《وخدایی که به شدت کافیست》 *هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه   ♡خدا هست ♡   تمام درها هم بسته باشد☆تو تنها امیدی  خداوند آنجا که راه نیست راه میگشاید  وهرگز دیر نمیکند فقط کافیست بدانیم  ♡اومیبیند♡میداند♡میتواند♡   من ایمان دارم که تو هوام و داری  به خاطر معجزه قشنگی که بهم نشون دادی هزاران بار ازت ممنونم .    دوسِت دارم خداجون   ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 《گیریم که من هنوز اختر نشدم  ؛ یکسال دگر گذشت و مادر نشدم ؛  افسوس و صد افسوس که ناکام هستم ؛ در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》  ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡  خدا جونم منتظر معجزه بعدی هستماااااا😉😉😉 عاشقتم خدا جون💜 قربونت برم خدا جووونم معجزه بعدی هم نشونم دادی دیگه تا ۳ نشه بازی نشه   ازت میخوام سومی دیگه نینی جونم باشه  مرسی که هستی خدای مهربونم😊
اهان بهم گفت ازدواج میکنند😔

عزیزم انقدر خودتو عذاب نده یس بخون قلبت اروم میشه بسپار بخدا ایشالا حل میشه

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
تو فکره ازدواج  یکی رو هم دوست داره سال دیگه

پردیس و دولتی و آزاد پرستاری مامایی و بهداشتا رو زدم، اما رتبم جالب نبود . بنظرت چی میارم و کجا‌؟؟؟؟دولتی آزاد یا پردیس؟

یک عدد ترکیده. کاربری دست دو نفره دوستان 🤦🤦🤦
مرسی عزیزم 

منم بگو اشتی میکنیم یان؟؟؟؟؟اگ اره کی؟؟؟؟؟دوسم داره؟؟؟خیانت میکنه

2824
2823
2791
2779
2792