2777
2789
خداییش عمل کردی از اونا نشو ک ب بقیه پز بدی   خو لابد ایراد داره ک عمل کردی دیگ😐🤣

نه اینطوریام نیس برای من تقریبا هیچ ایرادی نداره اما چون با عمل چهره شیک تر میشه دوس دارم عمل کنم😁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من گوش کردم‌نتیجش ابن بود که رفتم عمل کردم 

شاید نکاتشو رعایت نکردی برای من نتیجه داد

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم هنوز      مارا به سخت جانی خود اینچنین باور نبود                   یکی از بزرگترین مشکلات و سخت ترین و همینطور اشتباه ترین کارها اینه که سعی کنیم با مغزمون ، قلبمون رو قانع کنیم  
میتونم عکس بفرسم ک بنده رو ببینی بدون کوچکترین ایرادی تازه از خخخخخعلیا خوبتره دماع من قلمیو نازک ...

طولانی بود اخرشو خوندم .توصیم بهت اینه قرصاتو بخور بخواب

خدایا خوشگلیامو خوشگلتر کن🥴🤤
شاید نکاتشو رعایت نکردی برای من نتیجه داد

نه رعایت کردم ولی اون جوری بود نتیجش واقعا 

یعنی اصلا به فکر عمل نبودم 

فقط واسه بینی گوش دادی؟چقدر تغییر کرد؟

من برای پف و افتادگی پلک میخوام گوش بدم ولی نمیدونم چقدر تاثیر داره 

ببخشید اگه ریپ کردین جواب ندادم دارم میرم دیگه من چشمام رنگش عوض شد و همینطور حالت موهام ی مقدار صاف تر چون موهام پرپشت بود خیلی پف میکرد این کارو کردم اینم تجربه من بود به هر حال

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم هنوز      مارا به سخت جانی خود اینچنین باور نبود                   یکی از بزرگترین مشکلات و سخت ترین و همینطور اشتباه ترین کارها اینه که سعی کنیم با مغزمون ، قلبمون رو قانع کنیم  
نه رعایت کردم ولی اون جوری بود نتیجش واقعا  یعنی اصلا به فکر عمل نبودم  فقط واسه بینی گو ...

عزیزم شاید فایل خالی بوده من برای بینی استفاده نکردم