2777
2789
عنوان

زن همسایه...😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1193 بازدید | 65 پست

زنه پسره رو اغفال کرده؟خدایا منو گاو کن

یعنی زنه پسره رو‌گرفته بهش تجاوز کرده

دختر خوب کیو میخوای گول بزنی؟

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احیانا فکر نمیکنی نامزد خودتم مقصر بوده؟با زن شوهر دار دوست بوده! واقعا با چه امیدی با این ادم میخوای ازدواج کنی؟!

نامزدت به همجنس خودشم‌رحم نکرده مبدونی چه اشتباه بزرگی مرتکب شده؟اونم چهاااار سال 

خانم کاربلد هستم♡مدرسِ زبان انگلیسی ♡با پنج سال سابقه ی تدریسِ کلاس های حضوری و آنلاین ،برای تمامی سنین و تمامی سطح ها.                                                                            برگزار کننده ی کلاس های خصوصی و نیمه خصوصی با نازل ترین قیمت و بالاترین کیفیت،با پیگیری و پشتیبانی ،تضمینی💯 (طبق برنامه)،جلسه ی اول رایگان  ✅                                     کلاس های حضوری (فقط تهران) ، آنلاین (سراسر کشور)           
خب پسره رو دوس دارم

چیشو دوست داری رابطشو با زن شوهردار؟

عزیزم ادم خائن به همه خیانت میکنه بریز دور بره

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
اخه تو دوران نوجوانیش با این خانوم بوده

وای لحظه به لحظه پلیدی این مرد داره بیشتر میشه