2777
2789
آبگوشت مرغ😐   شبم باز ابگوشت درست میکنم البته گوشت گوسفندی  همون دیزی

ابگوشت مرغ چجپریه؟؟خب الان زرشک پلو درست میکردی

و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.... خدایا شکرت ک صاحب خونه شدم...
همسرم از دیشب که رفته آماده باش نیومده امروزم نگهبانه و نمیاد  ناهار نمیپزم😐

چرا آماده باش😰جنگه

و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.... خدایا شکرت ک صاحب خونه شدم...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

‌کتلت  و مخلفات

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه 
چرا ؟ بارداری ؟؟

عاره

خسه شدم 

تقریبادوماهه اینجورم

الانم ۱۲هفتمه

ولی خب خیلی ازهفته های قبل بهترم چندروزه

بارم نمتونم راحت غذابخورمو هرغذایی

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
عاره خسه شدم  تقریبادوماهه اینجورم الانم ۱۲هفتمه ولی خب خیلی ازهفته های قبل بهترم چندروزه ...

اگه فقط ویار داری خدارو شکر کن 

من ویار ندارم به جاش درد پا و کمر شکم دارم که از دیشب تا صبح نتونستم از دردام بخوابم و همش گریه میکردم 

۱۶ هفته و ۳ روزم 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
اگه فقط ویار داری خدارو شکر کن  من ویار ندارم به جاش درد پا و کمر شکم دارم که از دیشب تا صبح ن ...

ویارمگه به چیزایی که دوس دارن نمگن؟

من بیشترمیوه دوس دارم

انشالله بهترشی من ۱۲هفتمه

گاهاکمرم دردمیگیره و خسته میشم

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
خیلی وقت بود نخورده بودم هوس کردم

نوش جان...طرز تهیه اش چجوریه

ویارمگه به چیزایی که دوس دارن نمگن؟ من بیشترمیوه دوس دارم انشالله بهترشی من ۱۲هفتمه گاهاکمرم د ...

به تهوع  بالا اوردن هم میگن ویار 

انشالله این دردایی که میکشم هیچ وقت تجربه نکنی خیلی بده خیلیی

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
به تهوع  بالا اوردن هم میگن ویار  انشالله این دردایی که میکشم هیچ وقت تجربه نکنی خیلی بده ...

انشالله سلامت نی نیتوبغل کنی

انشالله سلامت نی نیتوبغل کنی

انشالله ممنون

چیه

پیاز کوچولو درسته،یا پیاز متوسط چهار تیکه،با یه سر سیر،یه لیموعمونی،گوجه پوره شده کامل و گوشت تازه و روغن با ادویه و بامیه،میذاری رو گاز،بعد که گوجه ش یکم پخته شد،آب اضافه ش کن،مثل آبگوشت عادیه،ولی بامیه میذاریم ما خوزستانیا،بعد با تلیت میخوریم