2777
2789
۲ سال یه بچه ۵ماهه دارم 

از اول هم این طوری بود 

از ته دلم دعا میکنم هرکسی این متن و میخونه هر مشکلی داره حل بشه و آرامش و رفاه کامل داشته باشه.. لطفا شمام دعا کنید من طعم خوشبختی رو بچشم و از زندگی لذت ببرم و گذشته هارو رها کنم🙏🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه 

اول ازدواج هفته ای چند بار رابطه میخواست؟؟ 

از ته دلم دعا میکنم هرکسی این متن و میخونه هر مشکلی داره حل بشه و آرامش و رفاه کامل داشته باشه.. لطفا شمام دعا کنید من طعم خوشبختی رو بچشم و از زندگی لذت ببرم و گذشته هارو رها کنم🙏🙏🙏🙏
هروز هفته

چن وقت این جوری شده

چن وقت این جوری شده

یک ماه یه روز اومد خونه رو بهم ریخته دید بعد از اون اینطوری شد من دیدم گوگل ش بعد اون هرشب پاک می کنه ولی می بینم شورتش کثیف شده هروز میره حموم

تو افسردگی بعد زایمان داری

مثل اینکه نه حوصله به خود رسیدن داری نه به خونه زندگی

سرت تو گوشیه بیشتر

درسته؟

شوهرتم به خاطر این کارات باهات سرد شده

دیگه کاری بهت نداره

پاشو به خودت بیا، گوشیو بذار کنار، کاراتو لیست کن، صبح زود بلند شو، شروع کن

اونم تغییرات مثبتو ببینه به سمتت میاد

هر کاری که فکر میکنی برای روحیه ات بهتره و مثبته انجام بده، گل و گیاه، ورزش و پیاده‌روی و....

اگه دیدی نمیشه با دارو تحت نظر روان پزشک یه مدت مصرف کن، البته بچه شیر میدی روش های دیگه رو امتحان کنی بهتره

به شوهرتم توضیح بده همه خانوما بعد زایمان تا حدودی دچار افسردگی میشن یکی کمتر یکی بیشتر کمکت کنه

خودتم تلاش کن با خواب کافی و به موقع، تغذیه خوب و....

به خودت بیا و خودتو جمع و جور کن

سودا زا نخور، عدس، چای، بادمجون،.... کم بخور

تو اینترنت بزنی یا لینک های تاپیک وسواس و شک منو ببینی میفهمی سودا زا چیه

دقیقا

همینطوری ادامه بدی رو هم میاد هی مشکل ایجاد میشه

زندگیتون به سمت نابودی میره 

کنترل خودت و زندگیو به دست بگیر و به سمت درست ببر تا دیر نشده

میدونم حال و حوصله نداری ولی لیست درست کن، خودتو مجبور کن تک تک بلند شی انجام بدی، توی لیستت به خودت رسیدن هم باشه، یه رنگ موی جدید مثلا،...کم کم روحیه ات برمیگرده و درست میشی

به بی حوصلگیت غلبه کن

به شوهرتم بگو تو سمتم نیای کمکم نکنی دیرتر درست میشم، الان بیشتر بهت احتیاج دارم

شوهرم از رنگ مو خوشش نمی اد  

حالا هر چی مثال زدم

بعد هر چیو از هر جایی برمیداری بذاری سر جاش و همون موقع تمیز کنی کثیف کاری کمتر میشه

زندگی پر چالشه، اینم یکی از اوناست، سعی کنید با هم دربارش حرف بزنید و با همکاری حلش کنید تا روحیه ات زودتر درست بشه