2789
عنوان

الان خیلی ها بچه هاشونو زنده به گور می کنن اما اسمش فرق داره میگن سقط

| مشاهده متن کامل بحث + 2193 بازدید | 152 پست

وقتی میبینی بچه ای ک بدنیا میاری نمیتونی خاسته هاشو براورده کنی، نمیتونی کاری کنی ک حسرت بچه های دیگه رو بکشه برا چی میاری؟ کسیو میشناسم ک ی بچه ده ساله داره ولی خونه مادرش زندگی میکنه بااینکه شوهرم داره

این بچه وقتی بچه های دیگ از خونه و اتاق و وسایلاشون حرف میزنن بغض میکنه

ولی ن بمادرش میگه ن اون اتاق رو داره و همشو میریزه تو خودش.

این ظلم نیست ب اون بچه؟ اینکه دائم تو حسرته بچه های دیگس ولی از الان خودخوری میکنه و انواع مشکلات روحی و ترس و اضطرابم  داره؟

من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم، اما میدونم ممکنه به جای دندون، دل بشکنه، واسه همونه که ساکت میمونم.😊همیشه حاضر جواب بودن خوب نیست!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اینو بدون روزی رسان ما خداست اگر همه تو سختی هستن به خاطر گناهان مردمه که بچه هاتون را زنده به گور م ...

خوب به قول شما سختی ها ازگناهان مردمه... پس طبق این منطق جلوی گناهان مردمو که نمیشه گرفت روز به روز به خاطر گرونی بدتره خواهدشد گناهانش شاید لواط هم رواج پیداکنه بااین گرونی وازدواج نکردن جونها... اونوقت بچه بدنیااومدن که سختیش بیشترمیشه بااین روند رو به جلو گناه... سختی میرسه ازخدا به جا روزی. پس روزی بچه میسوزه درسته؟ 

ببین دختر یه کلیپ دیدی نخواه بدون تفسیرو تحقیق اینارو همه جا پخش کنی قشنگ فهمیدم کدوم کلیپو دیدی ولی کارت و رفتارت و فحشات اصلا درست نیود حتی اگه خرفتم حق بود 

السلام علیک یا بقیه الله فی ارضه
اینو بدون روزی رسان ما خداست اگر همه تو سختی هستن به خاطر گناهان مردمه که بچه هاتون را زنده به گور م ...

ده سال دیگه به این غرور و توهمت میخندی 

البته اگر از اونهایی نباشی که چشم و گوششون رو میبندن و فقط حرافی می کنن

سرت تو کار خودت باشه خانوم  اون از جاهلیت بود ولی این مورد از داناییه  وقتی میبینه شرایط ...

اتفاقا اون موقع اعراب جاهلی هم فکر میکردن پشت کارشون(زنده به گورکردن) منطق و علم هست

اما من الان هرچی نگاه میکنم فرقی بین کار اونا با سقط جنین تشخیص نمیدم....

این نظر منه و محترم هم هست....

جاهلیت_مدرن#  

ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا می‌خواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا می‌خواهد،اما اکنون می‌فهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....!                                                💕امیـــرکــبــیر💕
اهل بیت ع اونا شرایط الان رو ندارن ۱ حرف برای همیشه صدق نمیکنه بایستی اپدیت بشه 

دین اسلام اخرین دین بوده و دیگه دین جدیدی نمیاد

احکام ثابت داریم و احکام حکومتی، احکام حکومت قابل تغییر با صلاح دید حاکم شرع هست ولی احکام ثابت تغییر ناپذیره

سقط، کشتن یک انسان حرام بوده و هست

هیچ توجیهی براش وجود نداره

فضولیش ب ما نیومده  بچه ای ک قراره دوست داشته نشه  عداب بکشه  تو بی پولی  و ف ...

گل گفتی 

بهترین سعادته بهترییییین

شوهرمم مشکل جسمی داره، هش میگه بدنم درد میکنه خیی ضعیفه از نظر بدنی کارشم سخته کارگره خیلی براش ناراحتم عذاب میکشم براش .میشه برای سلامتیش و افزایش رزق و روزیش صلوات بفرستید....خیلی مرد بی زبونی هست خانوادش همیشه حقشو خوردن...از بس مظلومه ....

اتفاقا تحقیقات میگه بیشتر سقط ها مربوط به خانواده های متوسط هست رو به بالا.چون نمیخان از رفاه خودشون بزنن و دوست دارن آزاد باشن.

ما فقیر فقرا بچه بیاد نگهش میداریم.میگیم خدا بزرگه

یک آیه روی ضریح سرداب امام رضا نوشته شده که خیلی قشنگه:یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون:آنها می خواهند که نور خدا را با دهانشان خاموش کنند ولی خدا نورش را بیشتر میکند.هرچند که کافران خوششان نیاید.
خانم محترم سقط در دین اسلام حرامه اهل بیت ع اومدن که دین رو به گوش ما برسونن امام حسین ع رو دوست ...

من گفتم حلاله؟ 

میگم چرا به خاطر این مسئله اسم حرمله و عمر سعد رو میاره؟ 

الان خوب شد؟ 

همه متنبه شدن که دیگه سقط نکنن

یا بدتر توهین کردن؟ 

زبان هر انسان، آیینه‌ی درون اوست!  آنچه در لابلای حرکات زبان او، به نمایش گذاشته می‌شود؛  میزانِ عقلانیّت، شعور، سلامت و تقوایِ درونی هر انسان است.      استاد_شجاعی