2777
2789
عنوان

سایز سینه کوچک

| مشاهده متن کامل بحث + 69009 بازدید | 137 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مردم چیزی رو می بینند و مسخره می کنند که خود ما بهشون نشون میدیم

مردم توجه میکنن لازم نیست بهشون نشون بدیم عزیزم ..واقعا سخته برام چون چندین نفر بهم این حرف رو زدن ..

یعنی چی؟

یعنی وقتی از خودمون مدام ایراد بگیریم به بقیه این اجازه رو میدیم و اون عیب رو بولد می کنیم تا بقیه هم ایراد بگیرند حتی مسخره بکنند

مثلا اگر یه خال رو پیشونی داشته باشی شاید کسی که باهت حرف میزنه متوجه نشه اما شما اگه مدام سعی کنی اون خال رو بپوشونی یا اینکه مدام بگی اه این خال رو اعصابم درواقع به بقیه داری نشون میدی نقطه ضعفت چیه

مردم توجه میکنن لازم نیست بهشون نشون بدیم عزیزم ..واقعا سخته برام چون چندین نفر بهم این حرف رو زدن . ...

بله مردم میبینن اما زوم نمی کنن این زوم و توجه رو خودمون باعثش میشیم

من مثل مشکل شما زیاد دیدم یه عده ای مثل شما خیلی نگران و این تو چشم خیلی‌ها بزرگ جلوه داده اما عده ای هم اهمیت نمیدادن متاهلم هستن و عنوان نمی کنند که همسرشون اون هارو سرزنش کنه یا به روش بیاره

هرچند الان تزریق چربی و... هم می کنند و مشکل غیرقابل حلی نیس

ازدواج کردم تغییر نکرده وقتایی ک سوتین نمیبندم شوهرم همش میگه ۸۵هاتو انداختی بیرون

بیخود میکنه تیکه میندازه 

با ماساژ و بادکش گرم و  روغن خراطین ..اینا بزرگ میشه فقط اولش حوصله دومش وقت بذاری باید

فقط مال منےتـــو...
یعنی وقتی از خودمون مدام ایراد بگیریم به بقیه این اجازه رو میدیم و اون عیب رو بولد می کنیم تا بقیه ه ...

والا من اصلا تو فکر سایز نبودم و حتی از خودم ایراد نمیگرفتم اما چند بار وقتی ادمهای اطرافم این موضوع رو گفتند یکی از خواستگار هام هم رفته بود گفته بود این سینه هاش کوچیکن و من نمیخوام واقعا اذیتم کرد 😭

2790
2778
2791
2779
2792