2821
2789
عنوان

سقط جنین😭

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 72 پست
عقد بودی ک حامله شدی اینطوری شد!! ای خدا عجب جوابشو داد  اللن بچداری؟

باردارم عزيزم الان اون موقع عقد بودم گفتم عروسي نميخوام هيچي نميخوام فقط بچم بمونه برام گفت نه من نميخوام بايد سقط كني

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یعنی سالمم بود کامل سقطش کنم

دختر خوب شما تصمیمت چیه

یه بار میگی قاتلم یه بار میگی سقط کنم

بچه هشت هفته با نعنا پونه سقط نمیشه 

و سقط هم خوب بسنج اگه قراره سوسک بیاد خونه‌تون بگی بخاطر اینه که سقط کردم بهتره نکنی 

سقط روحیه قوی ‌ و غیر شماتت گر میخواد 

من تعجبم از اینه که چطور با همسرت رابطه داری وقتی میدونی همزمان با یه خانم دیگه رابطه جسمی داره

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

نه درد ندارم

میدونی چیه شما راحت نگرد 

این بچه گناه داره ب این فککن اگ کاری کنی یا کرده باشی باز ققط نشه و بعد تولد مشکل داشته باشه دلم بحال طفل معصوم میسوزهره چقد درد بشکه خدا نکرده 

لطفا دگ کاری نکن سرخود 

دختر خوب شما تصمیمت چیه یه بار میگی قاتلم یه بار میگی سقط کنم بچه هشت هفته با نعنا پونه سقط نمیشه& ...

رابطه مال خیلی وقت پیش بود،دوباره رفت اون شهر گفت کار دارم گفتم نرو گوش نداد

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باردارم عزيزم الان اون موقع عقد بودم گفتم عروسي نميخوام هيچي نميخوام فقط بچم بمونه برام گفت نه من نم ...

الهیییییی بچه طفل معصومت رف 

چند وقتت بود اونموقع ک حاملش بودی؟ دوماه میشد؟

الهیییییی بچه طفل معصومت رف  چند وقتت بود اونموقع ک حاملش بودی؟ دوماه میشد؟

هفت هفته بودم عزيزم ديگه اخراي ماه دو بود

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋
قلبش تشکیل شده بوده پس  اشکال نداره گلم انشاءالله بچت سالم و سرحال دنیا بیاد

اره قلب داشته طفل معصومم الان پنج هفته م اينقد شوق و ذوق دارم برم صداي قلبشو بشنوم

اره قلب داشته طفل معصومم الان پنج هفته م اينقد شوق و ذوق دارم برم صداي قلبشو بشنوم

الهی انشاءالله میشنوی عجله نکن بزار شش هفتت پر بشه بعد برو سونو 

هم نمدونم صدا قلبشو نمیزارن فککنم من دوازده هفته شنیدم 

اول هفته هش زفتم گف میزنه حتی سونو هم صداشو نزاش 

الهی انشاءالله میشنوی عجله نکن بزار شش هفتت پر بشه بعد برو سونو  هم نمدونم صدا قلبشو نمیزارن ف ...

عيب نداره فقط ببينم قلبش ميزنه

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز